Пожар е избухнал в търговски център в югозападния пакистански град

...
Пожар е избухнал в търговски център в югозападния пакистански град
Коментари Харесай

Най-малко 11 души загинаха при пожар на мол в Пакистан

Пожар е избухнал в търговски център в югозападния пакистански град Карачи. Загинали са минимум 11 души. Други 22 са били ранени. Съобщава се, че петима от ранените са в сериозно положение. Многоетажният търговски център RJ Mall е ситуиран в комерсиална постройка, в която се обитават и прът центрове и софтуерни компании. Според основният пожарникар на Карачи Ищиак Ахмед Хан пожарът е бил сподавен и сега тече развой на изстудяване.
До момента мога да потвърдя, че за жалост 11 души са починали вследствие на случая, а 22 души са ранени. От тези 22 души петима са в сериозно положение и всички те сега са в болничното заведение, където им се оказва помощ и лекуване.
Муртаза Уахаб, кмет на Карачи

„ Опитваме се да създадем всичко допустимо, с цел да спасим живота им и да им осигурим каквото и да е лекуване, което е належащо за спасяването на живота им “, добавя Уахаб.

Причината за пожара към момента се обяснява. Тече следствие. Карачи е столица на южната провинция Синд, където сходни произшествия са постоянно срещани. По-рано тази година, през април, пожар обхвана фабрика за облекло и умъртви четирима пожарникари. Пламъците обгърнаха цялата постройка и в последна сметка провокираха сриване.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР