Пожар е избухнал в постройка в Съединение. Огънят е обхванал

...
Пожар е избухнал в постройка в Съединение. Огънят е обхванал
Коментари Харесай

Стига с тази Емили! Защо не се говори за момчетата, спасили мъж от пожар в Съединение?

Пожар е избухнал в сграда в Съединение. Огънят е обхванал покрива на постройката и е вдигнал по паника огнеборците.

В помещението, пригодено за живеене, долепено до къща в Съединение, се намирал възрастен мъж. Обитателят на стаята, по този начин и не е усетил по какъв начин е лумнал огънят, който съвсем незабавно обхванал покрива на постройката. Младежи са забелязали пожара и се втурнали да оказват помощ, това споделя Таня Арабова в обществената мрежа.

Един от младежите е Димитър Калеев. Таня споделя, че го познава откогато се е родил. С Митко бил и негов другар - Михаил Семерджиев.

" Цар на белите и произшествията е Митко. Колко произшествия е претърпял, какъв брой болежка е претърпял - знае си единствено той и родителите му ", написа Таня.

Младежите влезнали в горящата сграда, с цел да извадят живеещия там човек, а той бил в несъответстващо положение, твърди Таня. Сам надали е щял да успее да излезе.

" После се връщат назад в огъня, с цел да извадят газовата бутилка, преди да се е запалила. И да взриви всичко в близост. И по този начин не разрешават един случай да се трансформира в покруса. Защото къщите са близо една до друга, а жителите им - на сериозна възраст. Нито могат да тичат, нито да реагират бързо ", прибавя още дамата.

Но да сте прочели някъде за тези смели момчета?

" Медиите ни занимават с това, в каква килия била Емили Тротинетката. Като че ли това е най-важното, което се случва сега. Но в случай че ги нямаше тези младежи и се беше случила покруса, щяха да са там. Настървени, алчни за сензация. Да търсят кой тъкмо е отговорен. Та с една дума, другари - нещастията продават. Доброто дело - не.

Написах го за всички, които плюят по младото потомство. Не е правилно, че няма виновни и положителни младежи, възпитани с полезности. Има! Просто за тях никой не приказва. Не приказват и те. Защото не търсят известност в обществените мрежи или където и да е. За разлика от разните певачки, инфлуенсъри и тем сходна наслойка, които обществото ни приема за каймак ", приключва обявата си Таня Арабова.

Под обявата на Таня заваляха поздрави към момчетата, които са се втурнали да оказват помощ на възрастния мъж. Ето дребна част от мненията:

" Браво на момчетата! Точно те би трябвало да бъдат в новините и в медиите, както и доста други прелестни деца ", написа Филка Атанасова.

" Браво на това момче и неговия другар, почит към тези младежи! ", добави Надя Михалева.

" За това няма да спра да дублирам, че за положителното би трябвало да се приказва и то с съответни образци и имена, би трябвало да бъдат посочени тези хора от всички. Задължително. Имаме потребност да виждаме, с цел да повярваме, че положителното го има, съществува, всеки ден. Става заразно. За добрините не би трябвало да се мълчи ", безапелационна е Бисера Иванова.

" Поздравления за Митко и другото момче. Постъпили са като същински хора. Без да чакат, без предубеждения. Шапка им смъквам на тези младежи ", разяснява Цеци Милушева.

" Поздравления за проявената храброст! Бъдете здрави, момчета! Гордеем се в вас! ", написа Антоанета Симеонова.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР