Пожар е избухнал в катедралата "Нотр Дам" в Париж СНИМКИ

...
Пожар е избухнал в катедралата "Нотр Дам" в Париж СНИМКИ
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Рухна и втората кула на Нотр Дам

Пожар е избухнал в катедралата "Нотр Дам " в Париж СНИМКИ НА ЖИВО! Рухна кулата на "Парижката Света Богородица "! Трагедия: "Нотр Дам " се разпада! Гледайте НА ЖИВО Пожарът в "Нотр Дам " е сподавен ВИДЕО Френски милионери избавят "Нотр Дам " със 100 млн. евро Франция проверява кой подпали "Нотр Дам " Хвърчат коли за спешна помощ! Има потърпевши в Нотр дам

Сградата на " Парижката Света Богородица " продължава да се разпада под напора на огъня. Вече рухна и втората кула на " Нотр Дам ".
Независимо, че към мястото са дислоцирани десетки пожарни коли, гасенето става извънредно постепенно.

Гасенето на катедралата " Парижката Света Богородица " от въздуха може да докара до сриване на цялата структура на постройката. Това разкриват сътрудници от Управлението по въпросите на гражданската защита на Министерство на вътрешните работи на Франция в Туитър.

" Падането на огромно количество вода от въздуха върху постройка от подобен вид може да докара до сриване на цялата структура ", изясняват спасителите. " Не сме сигурни, че можем да спрем разпространяването на огъня към Северната камбанария, само че в случай че тя се срине, не желая да си представям размера на вредите. Изпратихме всичките си налични запаси за потушаване на огъня. Нашите момчета се борят героичен ", съобщи представителят на пожарникарите във Франция.



Междувременно Андре Фино, представител на " Нотр Дам ", е декларирал, че съхраняващите се в катедралата реликви не са потърпевши.Той е декларирал, че свещените предмети са добре съхранени, написа блиц.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР