Пожар е избухнал в голяма петролна рафинерия в руския пристанищен

...
Пожар е избухнал в голяма петролна рафинерия в руския пристанищен
Коментари Харесай

Дрон атакува петролна рафинерия в руския Краснодарски край

Пожар е избухнал в огромна петролна рафинерия в съветския пристанищен град на Черно море Туапсе, Краснодарски край, оповестиха локалните управляващи. Аварийните екипи са се борили с часове с пламъците.

" Според службата за изключителни обстановки в окръг Туапсе на територията на петролната рафинерия в града се е разразил пожар " е информацията, за която медиите цитират администрацията на Краснодарския край. " Огънят в последна сметка е овладян. Според предварителна информация няма жертви ", се споделя в известия в съветски медии.

Управата на летището на Сочи, което е главно за района и отстои на към 100 километра югоизточно по черноморското крайбрежие, сподели, че всички полети са анулирани.

Руските управляващи не прецизираха каква е повода за пожара, само че по предварителна информация дрон е блъснал вакуумна апаратура на рафинерията, която по време на нападението е съдържала към 100 тона бензин и 200 тона мазут. От територията на предприятието са евакуирани 38 чиновници. Телеграм каналът Baza написа, че безпилотният уред е паднал към среднощ.

 

На клипове, оповестени в обществената мрежа се чува тон от прелитащ в нощното небе дрон и писък на сирени. " Появиха се нови фрагменти, на които се чуват звуци на сирени. Според известия на очевидци локалните поданици са посъветвани неотложно да потърсят заслон ", се споделя в известието.

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР