Поискал съм проверка от ДАНС за това кой разпространява слухове,

...
Поискал съм проверка от ДАНС за това кой разпространява слухове,
Коментари Харесай

Министър Каракачанов поискал ДАНС да установи кой пуска слухове, че самолети с преселници тайно кацат на военни летища

Поискал съм инспекция от ДАНС за това кой популяризира клюки, че на военни летища нелегално кацат незаконни емигранти от Германия за заселване в Странджа. Това разгласи в петък във Велико Търново министърът на защитата Красимир Каракачанов. Той добави, че тази информация се популяризира от към месец.

„ Кацане на пътнически самолети на военни летища е невероятно. Кацане на транспортни военни самолети няма по какъв начин да стане неусетно. Без позволение на министъра на защитата непознат аероплан не може да се приземи на наше летище. Включително и наличието на територията на Република България на такива, които идват за участия в взаимни учения, става с мой автограф. Плъзна и слух, че скрито нощно време самолети с емигранти кацат на изоставени летища. Това е още по-голяма нелепост, тъй като на едно изоставено летище не може да кацне аероплан денем, а камо ли през нощта, тъй като там няма писта, няма уреди, няма кула, която да го поеме “, опроверка изказванията Красимир Каракачанов.
Армейският министър е безапелационен, че опозицията е почнала антинационална и антидържавна акция.

„ Те изясняват на хората по какъв начин държавното управление замисля да избие козите и овцете в Странджа, с цел да накара популацията да се изсели и по какъв начин нощно време ние прекарваме на военните летища от Германия и Европа незаконни емигранти скрито, с цел да ги заселваме в Странджа. Затова им пожелах да легнат, да си починат по плажовете, да съберат сили и разсъдък, тъй като не е честно да си играеш със страховете на хората “, разяснява Каракачанов.

Запитан за какво Веселин Марешки се е фиксирал в него и непрестанно му желае оставката, министър Каракачанов отговори, че фиксацията е психическо положение, което е предмет на оценка от доктори.

„От доктори, само че не като мен лекар по интернационалните връзки, а от доктори психиатри. Че има фиксации -има, че има една камара лъжи-има. Последната неистина беше във връзка с едни прахообразни медикаменти. Заради това още в понеделник, ще си направя тест и ще го покажа“, съобщи Каракачанов.

Той разгласи, че ще се изследва за всички типове опиати, които са прахообразни.

„Аз прахообразно лекарство с изключение на Фервекс, друго не познавам. Ако се окаже, че няма влияние или приложимост,защото тези резултати излизат за месеци обратно, би трябвало да получа опрощение. Ако няма опрощение, ще има съд!“, безапелационен е министър Каракачанов.
Той добави, че с сходен образец не желае да влиза в разговор.

„С човек, който през днешния ден приказва едно, а утре-друго, ми е под равнището и достолепието да се занимавам. Един път се написа социал-демократ, различен път реакционер, в този момент националист…Най-вероятно се е фиксирал с упоритостта, че в случай че разклати държавното управление и провокира оставката на някой от вицепремиерите, ще може той да се тропоса на неговото място. И защото той по този начин или другояче извършва полуопозиционна роля, се надява да заеме някакъв пост и това той не го е крил. Има обаче няколко мъдри поговорки, с които мога да му подскажа, че това няма да му се случи като да вземем за пример:

„ Те не го пускат в селото, той пита за попската къща ”. Втората е за онази гладна кокошка, която просо сънува. Той няма да стане нито вицепремиер, нито министър в това правителство“, отсече Крсимир Каракачанов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР