Поисках право на отговор, защото вчера 10 минути Венко Сабрутев

...
Поисках право на отговор, защото вчера 10 минути Венко Сабрутев
Коментари Харесай

Делян Добрев към Сабрутев: 10 мин плю по мен, а аз показвам факти! Викат ми Дельо Фактурата

Поисках право на отговор, тъй като през вчерашния ден 10 минути Венко Сабрутев е плюл против мен. Никога не съм приказвал персонално против никой и не съм го обиждал. Викали ми Дельо фактурата, да викат ми, тъй като аз демонстрирам обстоятелства. Това съобщи някогашният министър на енергетиката и народен представител от ГЕРБ Делян Добрев в предаването „ Лице в лице ” по БТВ.
„ Няма да му обръщам внимание на нелепостите. От този човек няма какво да се научи, по тази причина не съм го гледал. Той е партиен комсомолец ”, разясни той.
„ Две са аргументите да Сабрутев да ме нападна постоянно, когато заговоря за „ Лукойл ”. Той идва от една страна, с цел да отбрани партията, тъй като му е поръчала, а въпреки това – да отбрани Асен Василев, който е ходил в „ Лукойл ” през почивните дни, тъй като има персонални връзки с него “, разгласи Делян Добрев.
След тези думи политикът сподели сумите по фактури, които е получил режимът на Путин през покупката на съветски нефт и които са в размер на близо 10 милиарда $.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР