поиска да се свика извънредно заседание на парламента, на което

...
поиска да се свика извънредно заседание на парламента, на което
Коментари Харесай

БСП иска извънредно заседание на НС заради слуховете за увеличение на цената на тока

изиска да се свика изключително съвещание на Народното събрание, на което да бъдат изслушани служебният министър на енергетиката и ръководителят на КЕВР. Като мотив водачът на социалистите посочи информацията, че се готви нарастване на цената на тока.

„ В енергетиката е цялостен безпорядък, като се почне с корупционния контракт с „ Боташ “, новата технология за АЕЦ „ Козлодуй “, износът на въглища за Сърбия и пазаруване след това на сила от там. Сглобката и служебните кабинети разрушиха цялата енергетика и не може в този момент бедният народ да им заплаща кражбите и далаверите. Настояваме за това чуване и да се вземе отговорно решение на всевъзможни равнища и институции да не се позволява нарастване на цената на тока, тъй като това е неприемливо “, разяснява Нинова пред публицисти.

От администрацията на Народното събрание поеха ангажимент да ревизират каква е обстановката, ще се чуят и с ръководителя на КЕВР и министъра на енергетиката и в случай че в действителност има такива признаци за фрапантно нарастване на тока, да се включи в дневния ред, добави още тя.

Относно автомобилната злополука от през вчерашния ден със съпредседателя на „ Продължаваме Промяната “ Кирил Петков Нинова моли всички да карат деликатно.

По думите ѝ това не е първият път, в който се случва пътен случай с присъединяване на НСО, които и преди „ са злоупотребявали с разпоредбите за придвижване “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР