похвали президента Байдън в понеделник за постиженията му през първите

...
похвали президента Байдън в понеделник за постиженията му през първите
Коментари Харесай

Камала Харис възхвалява „несравнимото“ наследство на Байдън в първите забележки след обявяването на кандидатурата за 2024 г.

похвали президента Байдън в понеделник за достиженията му през първите няколко години от мандата му, потвърждавайки, че е направил повече в сравнение с други президенти и с по-малко време, в сравнение с са имали.

" Наследството на Джо Байдън от достижения през последните три години е несравнимо в актуалната история... В един мандат той към този момент надмина наследството от множеството президенти, които са служили два мандата “, сподели тя във встъпителните бележки на събитието на Белия дом за шампионските тимове на Националната университетска атлетическа асоциация (NCAA).

Байдън разгласи решението си да се отдръпна и да спре Президентската акция през 2024 година след забележителен напън върху него да го направи. „ Беше най-голямата чест в живота ми да бъда ваш президент “, написа той в писмо, оповестено до X, някогашен Twitter, в неделя. „ Въпреки че имах желание да се кандидатирам за преизбиране, имам вяра, че е в най-хубавия интерес на моята партия и страната да се отдръпва и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР