Похотливец от Петрич влиза в затвора за 8 месеца, заради

...
Похотливец от Петрич влиза в затвора за 8 месеца, заради
Коментари Харесай

Педофил от Петрич влиза в затвора за 8 месеца след блудство с момиченце

Похотливец от Петрич влиза в пандиза за 8 месеца, поради блудничество с малолетно момиче. Извратенякът качил със мощ дребното момиче в планина Беласица, в местността „ Кюпищата “, наоколо до водохващането на река „ Луда Мара “, и там, до момента в който момичето пищяло и плакало, Венци М. направил гнусните си дейности.
В претекстовете си съдът твърди: Мъжът за да възбуди полово предпочитание без съвкупление с лице, навършило 14-годишна възраст, а точно 13 година Милена К., посредством приложимост на мощ, изразяваща се в насилственото й отклоняване в посочената околност, държане на малолетната за ръката и недопускането й да избяга, осъществил блудствените си дейности. Венци обсипал с целувки по лицето и врата, опипвал малолетната по кръста, корема и целувал задните й елементи, до момента в който се възбуди. Не се посвенил да прави това, без значение от страданието на момичето, написа struma.com.
За осъщественото от петричанина, той получи наказване "Лишаване от независимост " за период от 8 месеца. На съображение член 66 алинея 1 от Наказателен кодекс осъществяването на наказването се отсрочва за период от 3 година
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР