Походи за семейството в пет града у нас Първият по

...
Походи за семейството в пет града у нас Първият по
Коментари Харесай

„Походи за семейството” в пет града у нас

„ Походи за фамилията ” в пет града у нас Първият по рода си за България народен „ Поход за фамилията “  се организира в пет от най-големите градове на страната ни: София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе. Някои от участниците в шествието в столицата описват, че не одобряват събитието като контра-парад на „ София прайд ” , а просто поддържат брака и обичайното семейство, състоящо се от мъж и жена. Според тях всеки има право на избор с кого да бъде, само че не е нужно да го натрапва на хората. Други пък споделиха, че изрично не поддържат основаването на фамилии от сътрудници от един пол.
 Поход за фамилията БГНЕС

В София п оходът стартира пред Народното събрание. Шествието мина през площад „ Независимост ”, бул. „ Витоша “ и завърши при Националния замък на културата . Ивайло Тинчев,  един от уредниците на събитието. Той описа, че мероприятието е по-скоро празник на брака и обичайното семейство. " Поход за фамилията, тъй като ние желаеме да възстановим традицията за поддръжка на фамилията, да възстановим вярата на хората, че бракът е положително нещо ", сподели Тинчев. Той означи, че такова събитие има в Бургас към този момент пет години.  

 Поход за фамилията БГНЕС
Много от хората на събитието бяха дружно с децата си. И ван е един от подкрепящите „ Поход за фамилията ” и неговите дела за " брака и обичайното семейство, състоящо се от мъж и жена ".  Иван разяснява и обстоятелството, че бракът последователно е изнемощял от ценностната система на българина. По думите му се дава неприятен образец на децата. " Всъщност тази независимост, която наподобява първоначално, по-скоро за мен е свободия ", споделя той.-->
 Поход за фамилията БГНЕС

Добромир Балджийски също беше на шествието дружно със брачната половинка си и  двете си деца . Той описа, ч е не приема събитието като контрапункт на гей парада и счита, че всеки има право на избор с кого да бъде . Според него обаче една от най-важните дела на „ Поход за фамилията ” е да се раждат повече деца в България. " Аз съм п ротив демонстрацията на това каква ти е половата ориентировка , без значение дали става въпрос за хетеросексуален или хомосексуален човек. Но не съм срещу хомосексуалните хора и тяхната ориентировка. Не съм краен човек, само че съм срещу демонстрацията, срещу това, че някой споделя, че е дискриминиран, а той в действителност не е ", сподели Балджийски.  Според  Добромир дискирминация към еднополовите двойки няма.
 Поход за фамилията БГНЕС
Тази година мотото на „ София прайд “ е „ Различни хора, равни права “. Традиционно мероприятието се организира пред Паметника на Съветската войска и стартира в 16 часа. Очаква се да завърши на същото място към 22 часа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР