Походът на Цветана Пиронкова на US Open продължава тази вечер,

...
Походът на Цветана Пиронкова на US Open продължава тази вечер,
Коментари Харесай

Следете US Open НА ЖИВО: Цветана Пиронкова - Серина Уилямс

Походът на Цветана Пиронкова на US Open продължава довечера, като тя има сложната задача да се оправи против някогашната номер 1 - Серена Уилямс.
Двете ще се изправят на Централния корт " Артър Аш " в 19:00 часа българско време, като мачът им е под №1 в програмата за деня, тъй че няма да има закъснение в старта на дуела.
 Ето къде да гледаме дуела сред Цветана Пиронкова и Серена Уилямс на US Open Ето къде да гледаме дуела сред Цветана Пиронкова и Серена Уилямс на US Open
Бившата първа ракета на България при дамите Цветана Пиронкова излиза довечера против огромната звезда в женския тенис Серена Уилямс в 1...
Сблъсъкът сред Цветана Пиронкова - Серина Уилямс
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Пловдивчанката се трансформира в изненадата на конкуренцията, откакто стигна до този стадий след завръщане в спорта след 3-годишна пауза.
Още на първото си съревнование след майчинството българката записа 4 победи, освен това над тежки съпернички. Преодоляни бяха Людмила Самсонова, Гарбине Мугуруса, Дона Векич и Ализе Корне.
 Цвети Пиронкова излиза против Серенa Уилямс в комфортен за гледане час Цвети Пиронкова излиза против Серенa Уилямс в комфортен за гледане час
Стана ясна програмата на четвъртфиналите при дамите в тенис шампионата US Open, на който българската представителка Цветана Пиронкова осъщ...
Двете са се срещали 4 пъти до момента, 2 пъти на твърди кортове (Пекин, 2014; Синсинати, 2015). И двата пъти Уилямс е побеждавала без изгубен сет.
Другите им 2 срещи са били на трева (в Ийстбърн, 2011) и на клей (на Ролан Гарос 2007). И 4-те пъти Пиронкова е губила мачовете. Тя обаче е печелила сетове против звездата в първите им 2 срещи - в Ийстбърн и на Ролан Гарос.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР