Поход срещу руския фашизъм и в подкрепа на Украйна ще

...
Поход срещу руския фашизъм и в подкрепа на Украйна ще
Коментари Харесай

Поход срещу `руския фашизъм` в София тази вечер |

Поход против " съветския фашизъм " и в поддръжка на Украйна ще се организира довечера в София.

Той ще стартира в 18:30 ч от площад " Независимост " пред президентството, ще премине по ул. " Граф Игнатиев " и ще стигне до посолството на Руската федерация на бул. " Драган Цанков ".

" Поход против съветския фашизъм ще се организира в София на 9 май, Деня на Европа, когато се навършват 75 дни от нахлуването на съветските войски в Украйна - невиждан акт на непредизвикана експанзия, който заплашва мира в цяла Европа ", пишат  Данита Заричинова и Никола Груев в известие до медиите.

Събитието е продължение на демонстрациите в поддръжка на Украйна на 24 март и 8 април, които събраха по над 10 000 души.

Денят на Обединена Европа 9 май отбелязва края на Втората международна война и окончателната победа над експанзията на един нацистки имперски режим, погубил милиони животи - този на диктатора Адолф Хитлер. Европейската символика се употребява и по различен метод - 9 май се празнува като формален празник в Съюз на съветските социалистически републики и Руските републики като " Ден на успеха " на Червената войска и е трансфорат в емблема на пропагандата и претенцията за велика мощ на различен деспот - Владимир Путин, показват те.

" Проводниците на пропутинската политика в България са доста и окупират значими позиции в Президентството, Народното събрание, органите за сигурност, медиите. В последната седмица циничните им опити да оправдаят закононарушения против човечеството и да маскират продажността си като " неутралитет " доведоха до ескалация на напрежението и даже подстрекаха физическа експанзия против мирни цивилен демонстрации. Всичко това се случи пред очите на органите на реда, които останаха безучастни в лицето на явни престъпления и в продължение на дни толерират членове на прокремълски паравоенни формирования, които дефилират в Княжеската градина.

България от дълго време е фронт за Путиновата агитация и изнудвачески метод. Спирането на газовите доставки е единствено най-скорошният образец за дългогодишна политика за послушание и взаимозависимост на българската стопанска система и българското общество, не без съдействието на български политици от целия набор и дипломатически представители, разпердушинили всички понятия за дипломация и наричащи българските жители " евроатлантически подлоги ".

Апелираме държавното управление да даде военна помощ на Украйна. Това е декларация, че България е смела, самостоятелна и неподвластна на шантажи страна Лавровите венци и политическите заявления не стопират патроните и ракетите. С политика на снишаване не се влиза в вярната страна на историята, където България желае да застане.

Фашизмът през днешния ден е в Русия на Путин. Пътят към мир е един - агресорът да изтегли войските си от територията на Украйна и да приключи нападенията по земя и въздух. Справедливостта изисква отговорните за закононарушенията против украинците да поемат отговорността си. Наша отговорност като жители е да пазиме цивилизационния избор на България като свободна страна, която сама дефинира пътя си ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР