Поход на Свободата – София 2022“ се организира в социалните

...
Поход на Свободата – София 2022“ се организира в социалните
Коментари Харесай

Поход на Свободата в София на 7 февруари

„ Поход на Свободата – София 2022 “ се провежда в обществените мрежи в отбрана на митинга на водачите в Канада. Българската акция е оповестена за 7 февруари (понеделник) от 14 ч. Призовават се „ всички българи, които не се усещат свободни “, с всевъзможни транспортни средства и пешком, да се съберат на площада пред Народното събрание в София. 

„ Според една доктрина в случай че пеперуда размаха криле в северното полукълбо, то може да направи торнадо в южното. В Канада четири фамилии разсъниха цялата планета. Само четири фамилии, решени на правдивост, съумяха да възпламенят факела на Свободата. Бъди и ти искра в тези тъмни времена. Имаме потребност от ТЕБ! Да се обединим, да бъдем съпричастни и дружно да кажем НЕ на Новия международен ред! Стани част от събитието на годината “ 

се споделя в анонса на митинга.  Походът на Свободата не се провежда от партии, няма водач, нито сюжет. То е от хората за хората. Целта е да се покаже взаимност с протестиращите в Канада и да се показва неотстъпчивост и предпочитание за унищожаване на рестриктивните мерки и в България (повече виж ТУК).

 фотография: facebook - Freedom Convoy 2022 фотография: facebook - Freedom Convoy 2022

Междувременно стана ясно, че министър председателят на канадската провинция Алберта Джейсън Кени и министър председателят на Саскачеван  Скот Мо ще подхващат ограничения за унищожаване на коронавирус рестриктивните мерки в своите провинции, разгласи Сlarion.news.

Във видео, подкрепящо митинга на водачите, министър председателят Кени споделя: „ Мисля, че по-голямата част от протестиращите са доброжелателни, спазващи закона канадци, които са изтощени от това по какъв начин Коронавирус обърна живота им с главата надолу. Те са разочаровани от ограниченията за публично здраве... “„ Аз съм на ваша страна.- прибавя Кени и добавя – 
Краят на СOVID-ограниченията е близо. Моля, останете на линия в идващите дни за повече информация. “

Повече виж ТУК.

Премиерът на Саскачеван  Скот Мо направи сходно известие, потвърждавайки, че краят на рестрикциите наближава.

„ Имаше доста полемики за това дали е време в Саскачеван да разгледаме премахването на всички останали ограничения и ограничавания за Коронавирус, които имаме. Е, мисля, че е време “, сподели Мо. „ Това не е тъй като Коронавирус завърши, сигурно не е. Хората го схващат по-добре. Те схващат какво би трябвало да създадат, схващат риска и са подготвени да живеят с този риск, вместо да живеят с продължаващата интервенция на държавното управление в живота им ”, заявява Мо. „ Помниш ли по кое време стартира това, толкоз от дълго време?  Правителствените ограничения трябваше да продължат, мисля, две седмици. Е, минаха две години “, продължи Мо. 

Според премиера хората към този момент знаят по какъв начин да се защитят – ваксини,  антивирусни лечебни лекувания, проби и нормализирането на живота с Коронавирус е допустимо. 
„ Това непрекъснато положение на рецесия оказва нездравословно влияние върху всички. Трябва да сложим завършек на това непрекъснато положение на рецесия! "

Виж цялото му изявление ТУК.

 фотография: facebook - Freedom Convoy 2022 фотография: facebook - Freedom Convoy 2022

Канадският „ Конвой на Свободата “ активизира десетки хиляди водачи (между 50 и 80 000 съгласно наблюдатели) от всички краища на страната, които към този момент цяла седмица са на площада в Отава, тъй като не устоят повече на рестриктивните мерки, които държавното управление на Джъстин Трюдо постанова по отношение на коронавирус пандемията. 

Конкретен мотив за митинга бе въвеждането на наложително имунизиране против коронавирус за интернационалните водачи, които пресичат границата на Канада и Съединени американски щати и би трябвало да стоят в 14-дневна карантина, в случай че желаят да я преминат, което на процедура значи възбрана за работа.

 фотография: facebook - Freedom Convoy 2022 фотография: facebook - Freedom Convoy 2022

Походът на Свободата обаче се трансформира в знаме за всички жители по света, които виждат в ограниченията против коронавирус стъпки за осъществяване на политика на послушание и надзор. 

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР