Погром над автомобилите на семейство, загубило детето си в катастрофа.

...
Погром над автомобилите на семейство, загубило детето си в катастрофа.
Коментари Харесай

НЕ СМЕ НАРОД...: Изпочупиха колите на протестиращо семейство, загубило детето си в ПТП

Погром над колите на семейство, изгубило детето си в злополука. Общо три коли на семейство Морунови са изпотрошени часове, откакто те стачкуваха против войната на пътя. Автомобилите са негодни за приложимост, а фамилията не разполага с пари за незабавен ремонт. 

„ В неделя вечерта в 23:50 ч. стопираха няколко коли и започнаха да се чуват удари по ламарина и стъкла. Дъщеря ми незабавно се обади на 112. Бяхме щерка ми, шурей ми и внук ми. Всички сме под доста огромен стрес, детето също доста се уплаши. Беше ни боязън да излезем “, споделя Тонка Стоянова пред Би Ти Ви, баба на Ангел Морунов, който умира при злополука, и участник в митингите. 



Оказва се, че причинителят е брат на водача, който е отговорен за злополуката, при която умира внукът на Тонка Стоянова Ангел Морунов. По думите ѝ похищението има връзка с това, че фамилията ѝ взе участие в митингите против войната на пътя.

Преди погрома над колите им обаче родственик на семейство Морунови е изпотрошил автомобила на другото семейство.



„ Около 23:40 ч. на 21 май получаваме сигнал от поданици на селото, че автомобилът му е развален пред дома му. На място е изпратен патрул. Впоследствие се получава втори сигнал от жителка на селото за въпросните коли, три на брой. Установени са три лица “, сподели гл. контрольор Бончо Бонев, шеф на РПУ – Свиленград.

След похищенията сред двете фамилии домът на Морунови е охраняван от полиция. Според органите на реда обаче напреженито е потушено. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР