Погрешно е да се твърди, че за мъжа най-важен е

...
Погрешно е да се твърди, че за мъжа най-важен е
Коментари Харесай

10 умения на жените, с които впечатляват мъжете повече, околкото с външния си вид

Погрешно е да се твърди, че за мъжа най-съществен е външният тип на дамата. Мъжете гледат и други нейни качества и умения, които дамите даже и не подозират, че ги впечатляват.
Сега ще ви изброим тези 10 умения на нежния пол, от които тяхната мъжка половинка се впечатлява и респектира.
Ето ги и тях:
1. Усмивката
Когато една жена е усмихната, настроението и силата на мъжа е нараснало. Той се усеща добре, усмивката го въодушевява и го кара да изпитва позитивни усеща и страсти. Смехът на дамата значи, че тя е щастлива с индивида до нея.
2. Кулинарните й умения
Няма какво да го крием - на мъжете им е прелестно, когато една жена подготви обяд или вечеря и го направи не по обвързване, а тъй като желае мъжът да се усеща добре. 
3. Забавление и игри
Не е срамно, когато дамата предложи на мъжа да играят на игра, подобаваща за деца. Ако обичат заниманията, едно " Не се сърди дребосъче " или " Домино " ще разведри и двамата, а и ще си спомнят миговете, когато са били деца. Всичко това разтоварва от напрегнатото всекидневие, което ги заобикаля всеки ден.
4. Разпусната коса на дамата
Ако дамата реши да си пусне косата, мъжът до нея ще е изключително благополучен. Не е загадка, че множеството мъже обичат пуснатите коси, които разкрасяват дамата. Затова, в случай че дамата е привикнала да е с вързана коса, може да се замисли дали да не стартира да я пуска по-честичко.
5. Майчински инстинкт
Мъжете може и да не го осъзнават, само че всички те имат потребност от повече деликатност, грижа и внимание, сходно на това, което им е давала родната майка, когато са били дребни. Затова те са същински щастливи, в случай че усетят сходно внимание от половинката, която обичат.

6. Истинско държание
 Ежедневни комични обстановки, в които изпада всяка жена Ежедневни комични обстановки, в които изпада всяка жена
Хуморът е едно от най-хубавите неща на света, развеселява ни, забавлява ни и даже настояват, че е в положение да удължава живота. Всяка ж...
Никой мъж не обича завладяни дами. За мъжа е най-важно една жена да се държи същински и да приказва посредством сърцето си. Капризите и фалшът вървят единствено първоначално, само че много бързо омръзват, когато връзките се задълбочат. Мъжът има потребност от жена, която да го почита и цени, това се реализира единствено, в случай че тя се държи естествено.
7. Закръглени бедра
Мъжете си падат по тази част на тялото. Затова дамата не би трябвало да се тормози, когато бедрата са и по-закръглени от нормалното. Даже е добре с горделивост да ги подчертае пред мъжа - той ще ги оцени сигурно. Бедрата са знак на плодовитостта й.
8. Подкрепа и съпричастност
За всеки мъж е най-добре да има до себе си жена, която го поддържа във всичко. Тя би трябвало да му дава ентусиазъм и да е неговата опора. Той не обича красиви кукли, с които няма какво да си каже.
 5 неща в една жена, които отблъскват мъжете 5 неща в една жена, които отблъскват мъжете
Грешки на дамите, които позволяват във връзките. Какво отблъсква мъжете? Как би трябвало да се държи дамата? Как да укрепите връзката, в случай че сте...

9. Плътни устни
Когато дамата акцентира устните си, това прави усещане на мъжа. Ако устните на дамата са по-тънки, аленото червило може да свърши съвършена работа. То притегля мъжа като магнит.
10. Чувство за комизъм
Когато мъжът е изтощен и унил, дамата до него е в положение да усъвършенства настроението му. Затова е значимо тя да има възприятие за комизъм. Мъжете правят оценка това качество и се радват, когато половинката им ги забавлява след тежкия работен ден. Смехът оказва помощ на взаимоотношенията, по тази причина е значим фактор в живота на всеки човек.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР