Погребението ще бъде в Гробищния парк в Бургас в 12

...
Погребението ще бъде в Гробищния парк в Бургас в 12
Коментари Харесай

Прощаваме се със съдия Мария Москова и дъщеря ѝ – ветеринарният лекар Даниела Йорданова

Погребението ще бъде в Гробищния парк в Бургас в 12 часа

Утре се прощаваме със арбитър Мария Москова и щерка ѝ Даниела Йорданова, които починаха при потопа на 5 септември в Царево.

Погребението ще бъде в Гробищния парк в Бургас в 12 часа. Мария Москова бе ръководител на Районния съд в Царево, а щерка ѝ Даниела Йорданова – ветеринарният доктор, който се грижеше със сърце за животните на локалните и гостите на Царево и региона.

Близки, другари и сътрудници на двете дами, признателни пациенти и поданици на Царево ще си вземат последно довиждане с тях.

Припомняме, че приливната вълна отнесе арбитър Москова и доктор Йорданова с Нисан Джук, до момента в който се опитвали да се върнат до ветеринарния кабинет, с цел да спасят две кучета, признати там за лекуване. Колата им таман навлязла по моста, който свързва Царево с кв. Василико, когато той рухнал и били пометени.

България скърби за двете дами. Благодарни пациенти на доктор Йорданова и досега не могат да повярват, че я няма и не престават да споделят с каква обич се е погрижила за домашните им любимци

Колегите на арбитър Мария Москова я разказват като необикновен експерт, поставящ на фундамент правото и закона.

Поклон пред паметта на жертвите на потопа от 5 септември.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР