Погребението на Томас Кингстън се състоя днес - и това

...
Погребението на Томас Кингстън се състоя днес - и това
Коментари Харесай

Датата на погребението на Томас Кингстън има сърцераздирателно значение за неговата вдовица

Погребението на Томас Кингстън се състоя през днешния ден - и това е дата, която има сърцераздирателно значение за неговата вдовица, лейди Габриела Уиндзор.

Около 140 другари и семейство участваха на службата за починалия финансист и договарящ за заложници, чиято неочаквана гибел остави кралското семейство в печал. Той беше женен за лейди Габриела, дъщерята на принца и принцеса Майкъл от Кент, съвсем пет години.

Опечалените се събраха във вторник в Кралския параклис в двореца Сейнт Джеймс в Лондон, последван от банкет в Дворецът Сейнт Джеймс. Принц Уилям, принцът и принцеса Майкъл от Кент, херцогът на Кент и принцеса Александра бяха измежду присъстващите, дружно с лейди Габриела и фамилията на господин Кингстън.

Днес тъкмо преди девет години - 12 март - беше денят Томас Кингстън и лейди Габриела направиха първото си обществено излизане като двойка, оповестява Express.co.uk. През 2015 година двойката участва дружно на фестивала в Челтнъм. Те се ожениха на 18 май 2019 година в параклиса " Сейн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР