Погребението на Боби Кристина Браун, дъщерята на певицата Уитни Хюстън,

...
Погребението на Боби Кристина Браун, дъщерята на певицата Уитни Хюстън,
Коментари Харесай

Лелята на Боби Кристина към роднини: Уитни ще ви преследва от гроба

Погребението на Боби Кристина Браун, дъщерята на певицата Уитни Хюстън, потъна в безпорядък в събота, откакто вуйна й Леола Браун бе съвсем изхвърлена от церемонията от артиста Тайлър Пери и нападна вербално Пат Хюстън. Прогонена с освирквания от черквата " Свети Джеймс " поради това, че прекъсна словото на Пат Хюстън, отдадено на починалата Боби Кристина, Леола Браун отприщи дрънканица против нея, казвайки, че „ Уитни Хюстън ще преследва Пат Хюстън от гроба си ”. След ефектното експлоадиране на ненавистта сред фамилиите Браун и Хюстън, Леола се обърна към репортерите пред храма, до момента в който погребението на племенницата й продължаваше вътре. „ Нищо не е свършило. Имаме доказателства за това каква е Пат Хюстън. Това ще е един доста дълъг правосъден процес”, сподели Леола, която води битка със семейство Хюстън за наследството от 20 милиона $ на Боби Кристина. „ Нещата са свързани. Пат е измамница. Тя не е Хюстън. Тя е Гарланд”. Пат Хюстън е някогашна мениджърка и снаха на Уитни Хюстън.

Очевидци описаха, че погребението на 22-годишната Боби е протичало умерено като хората са отдавали респект на паметта й. Преподобният Майкъл МакКуин е водил церемонията, включваща молитва от Библията и слова на опечалените за починалата. Проблемите почнали, когато Пат Хюстън е почнала да приказва за Боби Кристина и Леола почнала да я освирква. „ Тя ще остане в сърцата ни вечно. Много е тъжно, че по този начин се случи. Бясна съм на Ник. Бясна съм от това, което се случи. Всичко беше обикновено преди Пат да стартира да говори”, сподели Леола след изгонването си от черквата.

Преди експлоадирането на Леола бе обявено, че членове на семейство Браун са били обезпокоени от това, че Пат Хюстън е помолила опечалените да не купуват цвета за Боби Кристина, а с парите да създадат дарения за благотворителната й организация.

Преди това опечалените, измежду които бяха носителката на "Грами " и певица Моника и артистът Майкъл Джей Уайт, се събраха в черквата Алфарета в Атланта, с цел да се сбогуват с Боби Кристина - единственото дете на певицата Уитни Хюстън и аренби артиста Боби Браун.

След това тялото й бе откарано с катафалка до "Свети Джеймс ", която бе ескортирана от полицейски кордон. В черквата, където бе подложен ковчегът с тялото, бяха допускани хора единствено с предварителна покана. Около храма бяха подхванати спомагателни ограничения за сигурност. Семейството провежда няколко контролно-пропускателни пункта, пред които се събраха десетки зяпачи и представители на медиите.

Сред пристигналите се открои явната липса на приятеля на Боби Кристина Ник Гордън, който я откри в безсъзнание във ваната в дома и преди съвсем шест месеца. Съобщава се, че на Гордън му е било казано, че няма да се усеща добре пристигнал на погребението.






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР