Погребението му ще се проведе само с близки членове на

...
Погребението му ще се проведе само с близки членове на
Коментари Харесай

Компанията на Келнер: Професионалният му живот беше известен с невероятна работна етика и творчество

Погребението му ще се организира единствено с близки членове на фамилията
" С огромна горест PPF оповестява, че на 27 март 2021 година мажоритарният акционер на PPF господин --> в Аляските планини. Инцидентът, при който са изгубени 5 живота, е в развой на следствие ", оповестиха в от компанията.

" Петр Келнер беше на 56 години. Професионалният му живот беше прочут с невероятна работна нравственос и творчество, само че персоналният му живот принадлежи на фамилията му. Погребението му ще се организира единствено с близки членове на фамилията ", прибавиха от PPF.

Чешкият милиардер Петр Келнер, чието чисто положение се прави оценка от „ Форбс " на 17,5 милиарда $, е бил на борда на хеликоптера Airbus AS350 B3. Машината се е разрушила покрай глетчера Кник.

Петр Келнер е един от създателите на PPF Group. През 1991 година става ръководител на ръководството и общоприет шеф на капиталовата компания PPF investiční společnost a.s. От януари 1998 година до март 2007 година заема длъжността ръководител на ръководството на компанията PPF a.s. В групата PPF той има мажоритарна част (94,25%) от акциите на холдинговата компания, управлява стратегическото развиване и общите посоки в активността на групата.

През 2018 година PPF придобива българския мобилен оператор " Теленор ". През октомври 2020 година Европейската комисия позволи на фонда на чешкия милиардер Петр Келнер - PPF, да придобие компанията притежател на bTV - Central European Media Enterprises (CME).

От bTV media group изрекоха най-искрени съболезнования на околните на Петр Келнер.

Очаквайте детайлности.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР