Поговорката за шилото и торбата важи в пълна степен за

...
Поговорката за шилото и торбата важи в пълна степен за
Коментари Харесай

Няма как - световното турне на U.D.O. минава и през София!

Поговорката за шилото и торбата важи в цялостна степен за нисичкия, набит и твърд метъл от Вупертал, Германия, неслучайно именуван Малкия Генерал. На 71 година Удо Диркшнайдер няма и грам желание за отричане, а международното му турне „ Touchdown “ покрива и тази, и идната година. За негова наслада, безусловно „ стоманения “ му глас не помръдва с годините, а за наша – България е постоянно дежурна спирка в турнетата му, като взаимната му обич с българските почитатели е тотално устойчива на ръждата.

Шоуто на 31 март 2024 година ще е наелектризирано с даже още повече заряд от последните му няколко визити (последно – предходната година). Първо, тъй като турнето промотира чисто нов албум, eдноименния Touchdown, излязъл в края на август и до момента събрал много положителни мнения от медии и аудитория. И второ, другата (вече малко стара) вест е, че след присъединението си към Удо напролет на 2023, басистът на Accept Петер Балтес остана непрекъснат член на бандата. А това дава още една причина на почитателите на желязната немска група да дойдат да видят и чуят настоящата групировка със залп от нови части.

Добрата форма на бандата и високото равнище на албума (18-и подред!) личат и от солидната обиколка на Северна Америка (недотам типично за Удо), която ще включва 22 шоута в Съединени американски щати и Канада от 3 ноември до края на годината. Намигването към американския футбол е явно и от обложката, и от постера, както и от футболните екипи (и черни ленти под очите), облечени от немските метъли.

А съответно за новите песни медиите пишат: „ Разкъсващо, разтърсващо наслаждение и най-хубавото нещо, което е пускал от доста, доста време. Истински тъчдаун! Удо звучи обновен и цялостен с сила, рифовете са заразяващи, а общото мощно звучене, близо до класическия Accept, ще извърши душата на почитателите! “

И по този начин, въпреки март следващата година да наподобява относително надалеч, чичо ни Удо е подготвил задоволително стоманени аргументи да отидем, да го чуем и да го приветстваме още един път. Очакваме включването и на специфичен посетител, който ще бъде разгласен в допълнение.

Билети за концерта на U.D.O. на 31 март 2024 година в зала „ Христо Ботев “ са към този момент в продажба в мрежата Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „ На мрачно “), както и онлайн на www.sme.bilet.bg на цени от:

– 60 лева промо за първите 100 билета

– 70 лева след привършване на промо билетите и до 31.12.2023 година включително

– 80 лева от 01.01.2024 година до 30.03.2024 година включително

– 90 лева в деня на концерта, като ако има останали налични, билети ще се продават и на касата на зала „ Христо Ботев “

* Деца до 10 год. възраст влизат без билет, само че с компаньон.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР