Поговорката Всяко чудо за три дни“ не важи за носа

...
Поговорката Всяко чудо за три дни“ не важи за носа
Коментари Харесай

Освиркват Преслава на участие, певицата не знае какво да прави

Поговорката „ Всяко знамение за три дни “ не важи за носа на Преслава. Макар да изминаха близо 3 месеца от ринопластиката й, фолк почитатели не стопират да се гъбаркат с обонятелния й орган, написа „ Галерия “.
Нещо повече – неотдавна певицата била освиркана от подпийнали почитатели в заведение край морето. По време на присъединяване й в клуб в Слънчев бряг развеселена компания почнала да подвиква мнения по отношение на носа на Преслава.
„ В един миг взеха да я освиркват и защитата ги изгони от дискотеката “, описват очевидци. Явно ринопластиката й още дълго време ще бъде тематика номер 1 във фолк средите.

Припомняме, че с изключение на със остарелия си нос, Преслава дефинитивно скъса с предишното си и с времената, когато беше нормално момиче от Добрич, разбра HotArena.
Подобно на съвсем всичките си колежки, фолк певицата се показва на музикалната сцена с псевдоним, а рожденото й име е Петя. За необятната публика към този момент 15 години изпълнителката е известна като Преслава. С времето добричлийката решила, че артистичното й име й харесва доста повече, тъй като я отличава от всички останали, и решила да направи съществена смяна.
Преслава към този момент публично си е сменила името и е заличила рожденото си. За задачата е подала молба до Софийския областен съд.

Съдията предстоящо одобрил желанието на фолк звездата, след което обаче за нея занапред почнало ходенето по тъгите – с решението от съда тя обиколила всички вероятни институции, с цел да нанесе смяната във всичките си документи. Става дума за персонална карта, паспорт, контракти с „ Пайнер “ и с банки, нотариални актове и какво ли още не, писа „ Галерия “. Разкарването било много съществено, само че Преслава му устояла философски.
Също по този начин, тя основала много работа на чиновниците в музикалната компания, които се занимават с административната активност, защото трябвало да се трансформират куп документи, в които тя попада като Петя.
Въпреки че й лишило месеци време да поправя на всички места името си и да оправи всички контракти и документи, Преслава и за секунда не съжалявала за решението си.

Откакто станала звезда, тя почнала все по-малко да харесва името, което родителите й са й дали. Намирала го за нормално и считала, че то към този момент не дава отговор на нейната същина. Свързвала го с интервала, в който не била богата, красива и известна.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР