Поговорката, че кръвта вода не става, важи с пълна сила

...
Поговорката, че кръвта вода не става, важи с пълна сила
Коментари Харесай

Лео ди Каприо го тегли към Русия заради баба му

Поговорката, че кръвта вода не става, важи с цялостна мощ и за Леонардо ди Каприо. 48-годишният артист, който има съветски корени, настойчиво колекционира движимости от Русия. Бабата на Лео се казвала Елена Смирнова, само че откакто емигрирала в Германия си сменила името. В изявление той също е разказвал, че от страна на дядо си също има родственици от Русия.

Лео снима куп касови филми като " Титаник ", " Плажът ", " Бандите на Ню Йорк ", " Авиаторът " и " Вълкът от Уолстрийт ", само че едвам през 2016 година завоюва Оскар за най-хубава мъжка роля в " Завръщането ", който сигурно не е най-впечатляващото му осъществяване. 

Не е изненадващо от кое място идва жаждата на артиста за съветската просвета. През 2010 година той даже посети Санкт Петербург. Лео също показа за проектите си да посети родната земя на баба си – тя е родена в Перм. Едномилионният град е ситуиран до река Кама в подножието на Урал. Засега обаче той не е осъществил тази своя концепция, може би поради избухналата война.

Затова пък любовта му към живописта на съветски художници се оказва неустоима. Колекцията на Ди Каприо съдържа доста картини на известни майстори.

Освен това  събира плакати на руски филми. Тази сбирка се съхранява в дома му. Актьорът я пази ревностно и даже отхвърля да я покаже, без да дава пояснения за повода.

Наскоро Лео разбуни духовете като се появи с 23-годишната красавица Виктория Ламас, щерка на американския артист Лоренцо Ламас. 
Двамата били видяни да излизат от клуб в Холивуд, писа The Sun. 
Интересното е, че от септември има клюки, че Леонардо има връзка с моделката Джиджи Хадид.

През лятото пък стана ясно, че артистът се е разделил с приятелката си Камила Мороне,с която изкара повече от 4 години.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР