Поговорката, че бракът е за цял живот, в последните десетилетия

...
Поговорката, че бракът е за цял живот, в последните десетилетия
Коментари Харесай

Любов завинаги или развод: По колко брака има всяка зодия?

Поговорката, че бракът е за цялостен живот, в последните десетилетия загуби актуалността си. Според астролозите склонността на сътрудниците да вземат решение за бракоразвод, се дължи на зодията им.

Овен

Овните са водачи по природа. Ако сътрудникът им е подготвен да им отстъпи лидерската позиция, то техният брак ще е вечно. Но в противоположен случай Овенът ще има повече от 2 брака.

Телец

Телците подписват брак в по-късна възраст. Женят се един път в живота, разводите са необичайност при тях.

Близнаци

За Близнаците раздялата не е проблем. Те бързо не помнят и бързо се влюбват. В това отношение са рекордьори и постоянно имат по няколко брака. 

Рак

Раци се привързват бързо към сътрудниците си и по-късно си затварят очите за всичките им дефекти. Представителите на този знак в никакъв случай не са основатели на бракоразвод.

Лъв

При Лъвовете съюзите или са извънредно мощни, или всичко завършва още първоначално. Те нормално имат не повече от 2 брака. 

Дева

Постоянното търсене на идеала е главната парадигма в живота на Девите. В младостта те могат да позволен неточност един път, само че по-късно не биха си разрешили този разкош. Колко брака ще имат, това напълно зависи от колегата до тях. 

Везни

Везните търсят естетика и правдивост във всичко. Най-често имат не повече от един брак, само че огромна част от тях остават необвързани.
На кой от 4-те знака на зодиака ориста ще донесе благополучие до края на зимата
Венера и Юпитер ще донесат благополучие в задоволително количество. Те могат да подсигуряват, че животът на човек върви вярно и сърцето му е из...
Прочети повече
Скорпион

Това е най-парадоксалният знак в зодиака. Обикновено първият брак на Скорпионите е като тестване за тях, само че вторият е по-задълбочен.

Стрелец

Стрелците са непостоянни натури. Те нормално не подписват брак, а тези, които го вършат, се развеждат няколко пъти.

Козирог
Обичат, само че не се издават: 3 зодии, които избират да не признават любовта си
Когато възприятията утихнат малко и на тяхно място идват спокойствието, грижата и приемането на човек с всичките му дефекти, по този начин възн...
Прочети повече
Често Козирозите се управляват не от волята на сърцето си, а от разсъдъка. За тях разводът е разход на средства и нерви, тъй че те избират да не прибягват до тази последна мярка.

Водолей 

Водолеите се лутат от една прекаленост в друга и е мъчно да се каже какъв брой брака тъкмо ще имат. 

Риби

С непрекъснатото си отчаяние и инфантилност Рибите са в положение да подлудят всеки. Връзките им не не престават дълго. Те нормално подписват брак няколко пъти в живота си.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР