Погнусен съм! Този запис, за да излезе, разрешение е дала

...
Погнусен съм! Този запис, за да излезе, разрешение е дала
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Погнусен съм! За да излезе този запис, разрешение е дала Нинова

„ Погнусен съм! Този запис, с цел да излезе, позволение е дала госпожа Нинова и никой различен ”. Това съобщи в предаването „ Плюс-минус ” по Нова телевизия заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев във връзка видеото, на което се вижда препирня сред него и Евгений Белий – политически уредник в „ Организационния отдел ” на партията.
„ Цялата видеосистема се ръководи от ръководителя на партията, а отговорникът на административните въпроси е на нейно персонално послушание. Погнусен съм, както обществото е потресено и възмутено от всички тези фотоси и записи. Начинът, по който Българска социалистическа партия прави вътрешнопартийната акция, е анормален и недействителен “, безапелационен бе той.
„ Това е поредност от подобен вид случаи. Преди седмица излезе запис от съвещание на парламентарната група в медиите. Тогава всички се учудвахме от кое място може да е това. Този запис по никакъв метод не може да промени моите планове и желанието ми да видя една друга друга Българска социалистическа партия “, безапелационен бе Добрев.  
„ Нямам никакви планове да разясня оперативната си работа на „ Позитано “, от 4 години давам отговор за организацията и не бих желал да разясня работни срещи. Знам единствено едно: Компроматите не понижават силата на съперника. Обратно – понижават доверието в този, който ги е извадил. Аз сходен жанр и способ на работа не го утвърждавам “, добави той.
„ Мръсната игра постоянно носи негативи, за този, който я ползва. За мен Българска социалистическа партия е различен вид политическа мощ, тя постоянно е била прогресивна, постоянно е била градивна и този жанр и метод на ръководство на партията не го одобрявам.
Добрев, който се счита за главен конкурент на Корнелия Нинова за водач на Българска социалистическа партия, съобщи, че не приема този жанр на ръководство на партията и този случай няма да промени желанията му. За Евгений Белий, Добрев съобщи, че това е човек, който Нинова бързо развила в йерархията. „ Четири години не съм му чул гласа, през вчерашния ден беше с точни и ясни инструкции ”, съобщи Добрев.
Той изясни, че в Българска социалистическа партия предстоят още 150 конференции , които би трябвало да се проведат до 12 август. След това стартира вътрешнопартийната акция за избор на ръководител. Според него е значимо на напред във времето да излязат лица, на които обществото има доверие. „ Няма да вляза аз в компроматна война. Винаги съм казвал: „ Долу ръцете от компроматите ”. Те ни играят неприятна смешка и постоянно в 90-тата минута губим и парламентарните избори и останалите ”, съобщи Добрев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР