Поглеждайки надолу от кулата си от слонова кост, става ясно,

...
Поглеждайки надолу от кулата си от слонова кост, става ясно,
Коментари Харесай

`Време е председателят на NatWest да научи някои домашни истини`

Поглеждайки надолу от кулата си от слонова кост, излиза наяве, че банкерът сър Хауърд Дейвис няма визия какъв е животът на клиентите му.

Председателят на NatWest твърди, че не е толкоз мъчно да се качите по стълбата на жилищата – и всичко, което бъдещите купувачи би трябвало да създадат, е да спестят повече. Може би сте си помислили, че той ще разбере по-добре пазара на жилища. През последните две десетилетия цените са се повишили повече от два пъти по-бързо от облагите. През същия интервал наемите са се нараснали с 38%, което прави спестяването за депозит по-трудно.

Никой не би трябвало да учудва – с изключение на може би сър Хауърд – че междинната възраст на купувачите за първи път е намаляла от 28 през 2007 година на 34. Проблемът не е, както допуска той, че хората не желаят да икономисват, а по-скоро ужасният неуспех на това държавно управление да построи задоволително жилища на налична цена. Недостигът на жилища увеличи цените и наемите, лишавайки цяло потомство от шанса да има личен дом...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР