Поглеждайки към небето, докато професионалният скейтър Марк Ханрети я държеше

...
Поглеждайки към небето, докато професионалният скейтър Марк Ханрети я държеше
Коментари Харесай

Адел Робъртс споделя трагедията с майка си преди „Танци на лед“ и „странно време в живота й“

Поглеждайки към небето, до момента в който професионалният скейтър Марк Ханрети я държеше над леда, Адел Робъртс усещаше, че е повдигната от нещо по-силен.

Нейната обичана майка, Джаки, умря след дълго боледуване на 4 януари, дни преди диджеят да стартира да се състезава в тазгодишното издание на Dancing on Ice.

Тя обмисляше да напусне шоуто, само че вместо това реши да издържи – да го направи за Джаки. Така че не е изненада, че когато тя и Марк започнаха първото си осъществяване предходната неделя, първата мисъл на Адел беше за майка й.

Тя споделя: „ Когато погледнах към небето при започване на осъществяването и по време на това покачване просто пресъздадох майка си. Не знам. Почти като че ли усетих духа й със себе си. Това е толкоз чудноват интервал в живота ми, само че мисля, че майка ми беше от тези дами, които в никакъв случай не се отхвърлят. Тя беше болна от положението си дълго време. Това е атаксия. Това е, което тя имаше. Сестрите ми и татко ми, братята ми, цялото ми семейство си споделиха: „ Тя просто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР