/Поглеед.инфо/ Сара Вагенкнехт се появи за първи път пред германската

...
/Поглеед.инфо/ Сара Вагенкнехт се появи за първи път пред германската
Коментари Харесай

Сара Вагенкнехт обра овациите: Украинците отдават живота си заради НАТО

/Поглеед.инфо/ Сара Вагенкнехт се появи за първи път пред немската аудитория като водач на новата партия BSW и речта й се трансформира в сензацията на деня. Тайната се крие в това, че тя е един от дребното немски политици, които не се опасяват да кажат намерено истината за протичащото се в Украйна.

Колумнистът на ИноСМИ Дмитрий Добров обърна внимание на това по какъв начин немската преса показва казаното от Сара Вагенкнехт и реакцията, която провокира нейното изявление, изпълнено с неприятни за НАТО обстоятелства.

Например изданието Die Zeit означи, че Вагенкнехт подлага на критика на пух и прахуляк ръководещата „ светофарна “ коалиция и назова немското държавно управление „ неуместно и рисково “, изключително във връзка с връзките с Русия:

" Коалицията „ Светофар “ е освен най-глупавото, само че и най-опасното държавно управление в Европа, тя се застъпва за война с Русия до надвит край. Войната в Украйна може да се приключи единствено посредством договаряния, доставките на оръжие няма да оказват помощ. "

Вагенкнехт в същото време осмива немските политици за безпочвения им боязън от Москва, отбелязвайки, че Русия не е на прага на Германия и съветската войска не е заинтригувана от ескалация на спора, защото при положение на нуклеарна война отново няма да има оживели.

Според Сара Вагенкнехт не Русия е заинтригувана от спора, а Америка и военният спор можеше да бъде спрян от дълго време, в случай че Владимир Зеленски беше извършил настояването на Русия да не влиза в НАТО. Политикът акцентира, че в действителност хората в Украйна дават живота си за НАТО и това е незаслужено.

Под аплодисментите на събралите се Вагенкнехт сподели:

" Тези, които желаят да пренесат войната в Русия благодарение на немски оръжия, ще върнат войната в Германия. "

Изданието Exxpress счита, че Вагенкнехт безусловно не е оставила „ ни един камък необърнат ” от политиката на немския външен министър от партията на Зелените Аналена Бербок, а също по този начин е осмивала както феминизма, по този начин и несъответствието сред половете в актуалната немска политика.

Според нея управляващите скоро ще отстранен всички думи, завършващи на Man - " мъж ", в това число Weihnachtsmann - Дядо Коледа.

Augsburger Allgemeine даже счита, че представянето на Вагенкнехт е сензация.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед17591Веселин Киров: ЕНП е огромната губеща - ще бъде принудена на консенсуси с " Идентичност и народна власт " Алтернативен Поглед21721Веселин Киров: Френските либерали на Макрон се срутват до 14% преди евровота. Льо Пен качва 34%Алтернативен Поглед21306Пламен Павлов: Целият свят лимитира квотите за излъчванията, само че Европейски Съюз е отличник по какъв начин не би трябвало да се прави товаАлтернативен Поглед44792Пламен Павлов: Столтенберг ни тласка в ръцете на военния конфликтАлтернативен Поглед44796Полк. доцент Гиргин Гиргинов: Обстановката в Газа, в Украйна и изтичащият престиж на САЩАлтернативен Поглед374608Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед252344Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед231055Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед114054Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед95676Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев9508Настъпил е краят на демокрацията

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР