Погледът между двама души може да каже много. В романтична

...
Погледът между двама души може да каже много. В романтична
Коментари Харесай

Задоволителен ли е сексът със затворени очи?

Погледът сред двама души може да каже доста. В сантиментална връзка той играе в действителност значима и изразителна роля. Въпреки това, когато вършим секс, втренченият взор може да бъде много неуместен.
Начинът, по който гледаме някого, демонстрира дали се интересуваме от него или не. Всъщност, когато забележим някого, който харесваме, очите ни нормално светват. Въпреки това в най-интимните моменти освен че отделяме взор от близък, ами си затваряме очите.

Защо толкоз постоянно вършим секс със затворени очи?
Когато гледаме някого, ние поддържаме връзка прочувствено по един от най-примитивните способи, познати на индивида. Един взор може да съобщи повече от 100 думи. От еволюционна позиция очите и погледът ни действат по повече способи, в сравнение с са били предопределени в началото. Като дихателните пътища да вземем за пример. Те били предопределени единствено за дишане. След това те разрешили на хората да приказват. Очите ни просто били предопределени да виждаме. Но са извървели дълъг път, с цел да се трансфорат в един от най-изразителните детайли на лицето.

Правене на обич или просто секс
Влюбените си потъват в очите. Освен това те задържат погледа си по-дълго от хората, които изпитват единствено полово увлечение един към различен. Изглежда, че гледането надълбоко в очите е обвързвано с сантиментална обич. Но в случай че се взираме втренчено в очите на колегата си в подтекста на чисто еротична среща сред нас, би било малко необичайно. Въпреки това е правилно, че зрението играе значима роля в сексуалността за доста хора. Това варира от полова възбуденост до самия полов акт. Ако обаче не може да видите индивида, с който сте, толкоз вълнуваща ли е размяната на милувки?

Какво значи да правиш секс със затворени очи?
Живеем в епоха, в която сексуалността е достигнала незнайни до момента равнища. Постоянно виждаме демонстрации на всевъзможен тип половост. Експертите признават силата, която един взор и актът на виждане или на неговата липса могат фактически да имат в сексуалността.
Сексът със затворени очи в действителност може да усили интензивността и насладата от прекарването. Много хора фантазират по какъв начин завързват очите на половия си сътрудник с шал.

Причини някои хора да избират секса със затворени очи
• Никога до момента не са го правили
• Отворените очи отвличат вниманието. Освен това множеството хора мислят, че отворените им очи ги отдалечават от елементарното наслаждаване на момента.
• Те се усещат прекомерно на показ и смутени. Или считат, че другият се усеща по този начин.
• Мнозина считат, че гледането в очите на другия за няколко минути или секунди е задоволително. Освен това те считат, че затварянето на очите е по-еротично от втренчения и безконечен взор.
• Те избират да „ подобрят” останалите сетива - допиране, тон, аромат... Това е по този начин, тъй като те считат, че са по-еротични.

Секс и мечти
Често се случва хората да си затварят очите по време на буен полов акт. При по-бавен и спокоен акт на правене на обич обаче наклонността се обръща и те обменят погледи по-често. Защо е по този начин?
Има елементарен отговор. Фантазиите са основна част както от романтиката, по този начин и от секса. Романтичните мечти обаче имат по-голяма основа в действителността. Докато при секса поради самия секс, фантазиите нямат действителни граници. Хората са свободни да опитват по какъвто и метод да изберат. Те в действителност могат да оставят въображението си да се развихри.
Следователно, когато сантименталните сътрудници се взират в очите на другия, те евентуално обмислят бъдещите проекти дружно и удължават романтиката. С други думи, те в действителност не фантазират, а остават по-свързани с действителността. Когато обаче хората фантазират със затворени очи по време на секс, въображението им отива доста по-далеч и стига до по-вълнуващи крайности. Освен това някои сексолози настояват, че сексът със затворени очи усилва половото наслаждение и предпочитание. Това е по този начин, тъй като подтиква другите ви сетива. Дали ще пандизите очи по време на секс зависи напълно от вас. Просто се фокусирайте върху наслаждаването на момента. Просто направете прекарването незабравимо и не се тормозете дали очите ви са отворени или затворени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР