Поглъщали са капсули, съдържащи кокаин - средно между 80 и

...
Поглъщали са капсули, съдържащи кокаин - средно между 80 и
Коментари Харесай

Българска Банда Е Вкарвала Кокаин От Доминикана В Стомасите На Гълтачи!

Поглъщали са капсули, съдържащи кокаин - приблизително сред 80 и 100 капсули по сред 8 и 13 грама според от пола на съответното " муле ". Същите лица са били превозени назад през европейски летища до Букурещ, където са били посрещани от член на групата и превозени в региона на Стара Загора и близките села, където са били настанявани в пространства, като са им били отнемани мобилните телефони и им е бил лимитиран контактът с външния свят, до момента в който дефекират опиата ", изясни Начева, представена от " Фокус ".

Тя посочи, че на всяко от " мулетата " е обезпечаван паспорт.

" В рамките на държавите-членки на Европейски Съюз, през които са пътували, те са употребявали персоналните си карти, а на границата с Доминикана са употребявали интернационалните паспорти. На тези лица са плащани суми от порядъка сред 3 и 5 хиляди лева за осъществените услуги. На 15 септември едно от лицата, погълнало подобен опиат, което чакахме да дойде, е било открито в Португалия, тъй като му е прилошало. Лицето е арестувано. То е било погълнало 99 капсули - близо кг кокаин. Този кокаин се е разпространявал на едро на територията на страната - в Габрово, Бургас, Варна, Пловдив, София и други градове ", добави Начева.

Четиримата са упрекнати в проведена незаконна група и са задържани за 72 часа, като ще бъде поискано от съда да им наложи непрекъснато задържане под стража.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР