Погба: Трябва да започнем на високи обороти в ТориноПолузащитникът на

...
Погба: Трябва да започнем на високи обороти в ТориноПолузащитникът на
Коментари Харесай

Погба: Трябва да започнем на високи обороти в Торино

Погба: Трябва да стартираме на високи обороти в Торино
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба съобщи, че отборът би трябвало да стартира оптимално съсредоточен и на високо равнище през цялото време на дуела с Ювентус.,,Червените дяволи “ гостуват на,,Старата госпожа “ довечера, а първият конфликт сред двата тима приключи при най-малък триумф на торинци на,,Олд Трафорд “ след гола на Пауло Дибала.

- Пол, какво значи за теб да се завърнеш тук?

- Това е мястото, от което стартира моята професионална кариера. Тук вкарах първия си гол и стартирах постоянно като титуляр. Стадионът остави чудесни мемоари в мен. Сега се завръщам на това особено място с екипа на Манчестър Юнайтед и съм в действителност благополучен, че това се случва – уповавам се да победим и да покажа, че съм станал по-добър състезател.

- Има ли някой спомен от интервала ти в Ювентус, който постоянно ще изниква в съзнанието ти?

- Бих споделил първия ми гол. Винаги ще помня този миг – просто излязох на терена и означих, това се случва един път в живота. Помня, че почитателите скандираха моето име, беше необикновено. Атмосферата тук постоянно е страхотна.

- Очакваш ли топло посрещане, сходно на това на Кристиано Роналдо на,,Олд Трафорд “?

- Надявам се, последователите да ме посрещнат добре. За мен е прочувствен миг, само че съм фокусиран върху нашия отбор и успеха.

- Те са един доста добър тим, нали?

- Всеки състав има своите недостатъци, ние просто би трябвало да открием уязвимото им място и да ги победим. Те са огромен клуб, един от най-хубавите в света, имат мощни играчи. Но ние сме Манчестър Юнайтед, също огромен клуб, тъй че да се надяваме, че ще си тръгнем с усмивки и три точки от Торино.

- Колко е значимо да започнете добре срещата?

- Да стартираш позитивно е постоянно по-добре. И против сходни тимове не може да си позволим да стартираме постепенно или неприятно дуела, тъй като те могат с лекост да ни вкарат няколко попадения и да решат мача в своя изгода. Надявам се, довечера да бъде друга и да стартираме с повече сила и да се пазиме добре. Излизаме за успеха.

Ювентус е водач в групата с цялостен актив от девет точки, до момента в който Юнайтед имат четири пункта. В другия дуел Валенсия приема вкъщи отбора на Йънг Бойс. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР