Поетът от младата вълна Константин Трендафилов, известен с псевдонима си

...
Поетът от младата вълна Константин Трендафилов, известен с псевдонима си
Коментари Харесай

Бащата на Папи Ханс - агент на Държавна сигурност

Поетът от младата вълна Константин Трендафилов, прочут с псевдонима си Папи Ханс, е наследник на известния професор, преводач и учител по британска литература в Софийския университет Владимир Трендафилов. В края на предходната година в арт средите гръмна всеизвестен скандал, когато уважаваният интелектуалец призна, че е бил вербуван преди време от службите и регистриран като сътрудник с псевдоним Богдан, написа Галерия.

Дара следи Папи Ханс в Брадъра

Решението да направи обществено това самопризнание той взема, откакто в края на предходната година получава писмо от Комисията по досиетата, в което го уведомяват, че е оголен като „ конфиденциален помощник “. Професорът твърди, че на никого не е навредил с „ доносите си “ и дефинира себе си като „ почтен човек “. Пишел „ нереални нелепости “ „ при поискване “ и приключва „ отчетите “ си при започване на 1989 година

Нора и Папи Ханс еднообразно тъпи



Синът му Папи е от известната поетеса и писателка Кристин Димитрова. Освен, че пуска песни „ смехории “, както Константин ги дефинира, той изкарва прехраната си като креативен шеф в рекламна организация, а идолът му е Мариус Куркински. Папи Ханс се раздели с приятелката си Дара, която научила, че късат, откакто изгледала визитката му в пилотния епизод на предаването "ВИП Брадър ".

Певецът призна: Когато бях на 20 спах с мъже!
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР