Поетът и певец Папи Ханс е на път да засенчи

...
Поетът и певец Папи Ханс е на път да засенчи
Коментари Харесай

Фенките в шок! Папи Ханс си го мери с Галин

Поетът и артист Папи Ханс е на път да засенчи фолк сътрудника си Галин, с който явно са в импровизирано съревнование. Конкуренцията им обаче не е въз основата на шлагери, а на голи фотоси.

Приятелчето на Дара сподели нашарено с татуировки тяло и забележителни мускули, като остана единствено по боксерки. „ Нула позор. Сто % горделивост “, отсича под еротичния си вик Папито. Феновете му са в очакване на следващата ария, а той им демонстрира пакета си. Но да дерзаят, тъй като скоро ще има и ария, не крие риалити звездата, която делеше едно легло с устатият Валентин Кулагин в Къщата на "ВИП Брадър " преди няколко лета.

Последното парче на Ханс-а „ Да си знаел “ събра половин милион гледания. То е част от амбициозния му план, за който изпълнителят твърди, че е първият пo рода си в света. "Харесвам се, ненавиждам се, прегръщам ви “, обръща се музикантът към почитателите си финално в Инстаграм.

Фенките на Галин припадат по фрагментите, на които фолк идола е по долни дрехи и бързат да го лайкнат в Инстаграм. А вие кажете Папи или Галин е по- по- най в тези им пози...
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР