Поетапният ремонт на трасето продължава от 15 март в 6

...
Поетапният ремонт на трасето продължава от 15 март в 6
Коментари Харесай

Завърши ремонтът на първите 2 км от Околовръстния път на Пловдив

Поетапният ремонт на трасето продължава от 15 март в 6 км сектор от „ Коматевско шосе " до „ Кукленско шосе "

Завърши ремонтът на първите 2 км от Околовръстния път на град Пловдив, съвпадащ с второкласния път II-86 Пловдив - Асеновград в правата сред кръстовищата с „ Кукленско шосе " и „ Асеновградско шосе ". Той е част от почналото при започване на февруари т. година поетапно възобновяване на общо 14 км от второкласния път сред кръстовищата с Пазарджишко шосе /при км 0/ и с Асеновградско шосе /при 14-ти км/.

Ремонтираният сектор е с нова асфалтобетонова настилка, усъвършенствано отводняване, хоризонтална маркировка, ограничаващи системи и пътни знаци. Днес се възвръща придвижването по обновеното трасе.

От понеделник - 15 март, продължава ремонтът на идващите 6 км от Околовръстния път в сектора сред кръстовището с „ Коматевско шосе " /при км 6+945/ и пресичането с „ Кукленско шосе " /при км 12+540/. По време на ремонтните действия правата ще бъде напълно затворена за придвижване. Трафикът ще минава по обходен маршрут през гр. Пловдив по ул. „ Коматевско шосе ", бул. „ Христо Ботев ", бул. „ Кукленско шосе ". Срокът за осъществяване на плануваните действия е доникъде на май т. година

Ремонтът на 14-километровия сектор от Околовръстния път на Пловдив планува студено преработване на съществуващата асфалтова настилка, увеличаване на пътната структура и полагане на нова асфалтобетонова настилка. Ще бъде усъвършенствано на отводняването. Ще се санират прилежащите уреди, отклонения и шлюзове.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР