Поема развитието на компанията в региона и още 40 страниМилен

...
Поема развитието на компанията в региона и още 40 страниМилен
Коментари Харесай

Милен Манчев се присъедини към Intelligent Systems

Поема развиването на компанията в района и още 40 страни

Милен Манчев постъпва в Intelligent Systems с богат интернационален опит в областта на бизнес решенията

Мениджър с богат интернационален опит ще отговоря за развиването на бизнеса на Intelligent Systems в България, Турция и Албания, както и във всички други близо 40 страни по света, в които компанията осъществя ERP и CRM планове.

Милен Манчев поема функционалностите на Chief Business Development Officer в консултантската компания, която е един от главните внедрители на Microsoft Dynamics решения. В последните 9 години той заема разнообразни позиции в Майкрософт България, по-голяма част от които фокусирани върху Microsoft Dynamics.

„ С екипа на Intelligent Systems работим дружно към този момент повече от 6 години и се надявам да допринеса за по-нататъшния напредък на компанията “, показа във връзка назначението си Милен Манчев.
още по тематиката
Очаква се Милен Манчев да способства за развиването на Intelligent Systems и с положителни корпоративни практики. Преди Microsoft, той работи в Hewlett-Packard България, където в продължение на десетилетие е бил поредно продуктов управител, управител „ Партньори “ и търговски шеф „ Решения за щемпел “.

Манчев приключва Техническия Университет – София със компетентност „ Електронна техника и микроелектроника “, след което записва „ Business Strategy and Financial Acumen “ в влиятелния бизнес университет INSEAD.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР