Поех безвъзмездно случая, защото считам, че не е морално да

...
Поех безвъзмездно случая, защото считам, че не е морално да
Коментари Харесай

Адвокатът на унизеното от Емили, Чеченеца и Куката момче: Според него всички хора са добри и то не е оценило, че е използван

Поех безплатно случая, тъй като смятам, че не е морално да получавам хонорар от това семейство. Когато за пръв път видях видеото, почувствах яд и отвращение. Не може човек да е безразличен. Трудно ми е да опиша това, което видях – то минава всевъзможни граници.

Това съобщи юрист Димитър Киров, който съставлява униженото момче в клипа на Емили Тротинетката, Тошо Куката и Чеченеца. Вчера те бяха оставени за непрекъснато в ареста, защото версиите им за случилото се се разминаваха.

„ Съгласна съм, че клипът минава всички граници на допустимото. Това, което приказва през последните месеци, към този момент се случва. Регресът, разпадът, деструкцията в обществото, за които не рядко става дума в последно време, е реалност. Всички участници в този клип, без момчето, демонстрират какъв брой е мъчно и ужасно времето в което живеем “, разяснява случая психологът доктор Велислава Донкина пред bTV.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР