Подземният бос Красимир Каменов – Къро е убит от хора,

...
Подземният бос Красимир Каменов – Къро е убит от хора,
Коментари Харесай

Къро убит като Поли Пантев?

Подземният необут Красимир Каменов – Къро е погубен от хора, които е добре познавал, разкриха столични криминалисти. Къщата му в Кейптаун е опасана с голям брой камери, тъй че е невероятно да обхванат непознати лица в нея. Убийците са били негови другари от България или от друга балканска страна, които са пристигнали сякаш да го видят. Приел ги е, тъй като им е имал доверие, прибавиха специалистите, написа lupa.bg.

Според тях убийството на Къро наподобява доста на това на Поли Пантев на остров Аруба. До ден-днешен неговите убийци не са хванати, само че се допуска, че са сикаджии, които са го ликвидирали, тъй като е напуснал групировката и се изправил против някогашните си съдружници дружно с боса на “ВАИ холдинг ” Георги Илиев.

Поли Пантев беше погубен на 9 март 2001 година в оживеното предверие на първокласния хотел “Сонеста ” в град Оранестад – столицата на остров Аруба. Килърът влезнал с револвер в ръка и невъзмутимо изстрелял 4 патрона в главата на жертвата. След това стремително липсващ.

По наша информация Красимир Каменов е бил погубен през вчерашния ден с 6 патрона. До този миг полицията в африканската страна не е обявила имената на четирите жертви. Потвърдила е единствено, че всички са български жители. Още от сутринта обаче в България се разбра, че разстреляните са Красимир Каменов-Къро, неговата втора брачна половинка – някогашната манекенка Гергана, домашната им помощница и телохранителя им Александър Методиев, прочут като Сашо ФБР-то.

Вътрешният министър Иван Демерджиев разгласи през днешния ден, че представител на министерството ще замине в ЮАР, с цел да вземе събраните материали за разстрелите, както и да се запознае с следствието.

„ Красимир Каменов – Къро беше разгласен за междудържавно търсене, само че за съжаления не беше арестуван, макар че Министерство на вътрешните работи уведоми управляващите на Република Южна Африка къде се намира “, сподели вътрешният министър.

Той съобщи, че политиците и магистратите, които в този момент водят война, само че преди са били другари, са имали общ зложелател, който се е казвал Красимир Каменов – Къро.

„ Но тези хора дължат пояснение, към този момент не като другари, а като врагове, по какъв начин и за какво се стигна до убийството на този човек, посочен като техен общ зложелател. Това пояснение е неточно да се търси на друго място “, сподели Демерджиев.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР