Подземните контейнери на Главната в Пловдив продължават да бъдат в

...
Подземните контейнери на Главната в Пловдив продължават да бъдат в
Коментари Харесай

Без промяна! Контейнери на главната продължават да преливат от боклуци

Подземните контейнери на Главната в Пловдив не престават да бъдат в възмутителен тип. За това алармираха читатели на TrafficNews , които преди няколко седмици подадоха сигнал по тематиката.

След нашия материал и други пловдивчани алармираха за неприветливата панорама, която се намира в центъра на града, който бе разгласен за една от най-хубавите европейски дестинации. Такива гледки обаче надали са привлекателни за туристите.

Изглежда, че казусът към момента не е позволен и контейнерите на ул. „ Отец Паисий” не престават да преливат от боклуци. Въпреки, че на съдовете е разказано, че изхвърлянето на боклуци отвън тях е неразрешено, напътствията не се съблюдават и отпадъци отвън тях има.

Предвидени са наказания за нарушителите от 300 до 1 000 лева, които да грозят физически лица, а еднолични търговци или физически лица могат да получат наказания от 1 400 до 4 000 лева В този случай обаче осъдени няма, а всекидневно от съда, ситуиран наоколо до PizzaLab извират боклуци.

„ Минаха няколко седмици откогато публикувахте публикация по тематиката, само че смяна няма. Боклуците не престават да преливат, а миризмата е ужасна. Само за няколко часа местоположението се трансформира в бунище, очевидно общината неглижира казуса и би трябвало да свикнем с гледката”, споделят нашите читатели.

Гражданите считат, че такава панорама в центъра на Пловдив е извънредно неприятна и не би трябвало да я има. Очакваме общинските управляващи към този момент да вземат отношение по въпроса и неприятната панорама да остане единствено спомен.





Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР