Подводният обект, който , е неизследвана подводна планина. Това става

...
Подводният обект, който , е неизследвана подводна планина. Това става
Коментари Харесай

Американската подводница е ударила подводна планина в Южнокитайско море

Подводният обект, който, е неразучена подводна планина. Това излиза наяве от следствие на военноморските сили на Съединени американски щати, предава БГНЕС.

USS Connecticut, подводница от клас Seawolf, работеше в Южнокитайско море, когато на 2 октомври удари неидентифициран обект, в резултат на което няколко членове на екипажа ѝ бяха ранени, а плавателният съд бе заставен да се насочи към Гуам за ремонт. Проучване открило, че Connecticut се е блъснал в неразучена подводна планина, до момента в който работи в интернационалните води в Индийско-Тихоокеанския район, се споделя в изказване на Военноморски сили на Съединени американски щати.
 Съединени американски щати пратиха нуклеарна подводница покрай Иран Съединени американски щати пратиха нуклеарна подводница покрай Иран
Американска нуклеарна подводница с управляеми ракети пресече стратегически жизненоважния воден път сред Иран и Арабския полуостров, съобщ...

Подводните планини нормално са формирани в резултат на вулканична активност и може да се издигне до 4000 метра височина от морското дъно. Резултатите от следствието са предадени на вицеадмирал Карл Томас, пълководец на VII флот, който работи в Западния Тихи и Индийския океан. Той ще реши " дали са подобаващи следващи дейности, в това число търсене на отговорност ", се споделя още в изказването. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР