Подводници нямаме, всеки флот е хубаво да има такава способност.

...
Подводници нямаме, всеки флот е хубаво да има такава способност.
Коментари Харесай

Стефан Янев: Преговаряме за покупка на две подводници

" Подводници нямаме, всеки флот е хубаво да има такава дарба. Водят се диалози с избрана страна за избран вид подводници, само че всичко сега е на равнище договаряния. Има метод средства за подводница да бъдат планувани в бюджета или в актуализацията му. Не приказваме за нови подводници, само че са в положително техническо положение ". Това сподели в " Денят онлайн с Наделина Анева " по " Нова нюз " министърът на защитата Стефан Янев.

Също по този начин стана ясно също, че ще купуваме още 8 изтребители от Съединени американски щати, само че към този момент не се знае по кое време.

" Ние би трябвало да влагаме в преворъжаването и превръщането на армията ни в съответна на равнището на нашите сътрудници. 2% от Брутният вътрешен продукт за защита е планувано да се стигне до 2024 година. Търсим баланс сред незабавната потребност и опциите на страната. Продължаваме диалози за бюджета и търсим спомагателни средства за модернизацията на сухопътните войски - те са гръбнанака на Българската войска ", считат военният министър.

Той съобщи, че не може да се каже, че тази година ще купувамем бронирани бойни машини, тъй като още няма контракт.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР