Подводници нямаме, всеки флот е хубаво да има такава способност.

...
Подводници нямаме, всеки флот е хубаво да има такава способност.
Коментари Харесай

Янев ще купува две подводници, Събев – ледоразбивач

„ Подводници нямаме, всеки флот е хубаво да има такава дарба. Водят се диалози с избрана страна за избран вид подводници, само че всичко сега е на равнище договаряния. Има метод средства за подводница да бъдат планувани в бюджета или в актуализацията му. Не приказваме за нови подводници, само че са в положително техническо положение “, разгласи пред NOVA NEWS министърът на защитата Стефан Янев.

Относно развиването на военната инфраструктура, Янев съобщи, че всеки мост може да се употребява за военни цели, а вложенията в инфраструктура са добра концепция, само че би трябвало да се има поради равнището на рационализация на българската войска.

„ Недофинансирането на качествата на армията е доста през последните години, тъй че мъчно може да се мисли сега за основаването на нова военна инфраструктура “, добави той.

По-рано през днешния ден стана ясно, че сътрудника му с сектор „ Транспорт “ Николай Събев ще се опита да купи ледоразбивач.

„ Покупката на ледоразбивач ще усъвършенства целогодишния достъп до българските речни пристанища “, оповестиха от транспортното министерство. До момента България не разполага с подобен. Целта е покупката да е по европроект. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР