Подводните течения в БСП са надводни течения, всичко се вижда.

...
Подводните течения в БСП са надводни течения, всичко се вижда.
Коментари Харесай

Валери Жаблянов: Подводните течения в БСП са надводни течения

Подводните течения в Българска социалистическа партия са надводни течения, всичко се вижда. Така разяснява заместник-председателят на Народното събрание и народен представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Валери Жаблянов тематиката дали част от вътрешнопартийните решения не се крият и какво е ситуацията на партията.

"Не укоряваме никого, че взе участие в политиката, и че дава мнение. Не съм сигурен, че е има ясна разграничителна линия на съпротива в партията. Тя се ръководи посредством бизнес водачество и политическо водачество. Българска социалистическа партия може да има разнолико управление ", безапелационен беше той.

"Трябва да се ускори груповият темперамент на Българска социалистическа партия. Там е силата. Да бъдем по-активни в работата си. Но това зависи от общия климат вътре в партията ", добави още депутатът.

"Констатацията на Стефан Данаилов Стефан Данаилов е прочут български артист, политик от Българска социалистическа партия, министър на... към профила е вярна. Не считам за подходящо да се водят военни действи вътре в партията, даже и в страната. Все още има какво да се направи, с цел да посочим минусите на ръководещите, а те са доста. В Народното събрание, парламентарната група работи доста интензивно. Не се изчерпваме единствено с рисунки по малкия екран. Дано на следващия ден на Конгреса да се покажат минусите на партията, и да ги прекратим ", пожела си Жаблянов.

"Това деяние се очакваше. Предстоят тежки месеци за Каталуния. Държавните въпроси се вземат решение по отношение на Конституцията. Въпрос на правила е по какъв начин се построяват страните ", съобщи той по отношение на независимостта на Каталуния, която бе оповестена преди броени часове.

"Стана огромна покруса, не може уреди които са частна благосъстоятелност да са безпризорни. Каква сигурност може да има, щом всичко се дава на частни притежатели - учебни заведения, охраняване, язовири ", разяснява още Валери Жаблянов наводненията в област Бургас.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР