Подстригването на жени в пенсионна възраст трябва да бъде не

...
Подстригването на жени в пенсионна възраст трябва да бъде не
Коментари Харесай

4 модерни прически за 60+ жени, които не се нуждаят от стилизиране

Подстригването на дами в пенсионна възраст би трябвало да бъде освен красиво и стилно, само че и подмладяващо, спретнато, елегантно. В същото време е значимо да поддържате съвременен тип и да не наподобявате на стара жена.

Има няколко прически, които са подобаващи за всяка възраст. Те дават отговор на всички горепосочени условия и не се нуждаят от комплициран и отнемащ време жанр.

На първо място, зрелите дами би трябвало да изоставят прическите на младостта си, защото от този момент фризьорското изкуство пристъпи напред. Ретро жанр е добър за млади девойки. Откажете се от обемисти прически, опашки, плитки, други Ако има непотребни килограми, не правете прекомерно къса прическа.

Освен това внимавайте с концепцията за дълги влакна. В зрелост косата към този момент не наподобява толкоз превъзходна, както на 25 години, и демонстрирането на това не е най-хубавото решение. най-хубавият избор е междинна дължина.

1 Боб

Боб е най-популярната прическа през последните години, тя е гъвкава както във връзка с възрастта, по този начин и по вида на лицето. Има доста вариации на фасул. Класическият дизайн допуска удължени влакна в лицето и плавни преходи, можете да извършите бретон, с цел да покриете челото си.

Асиметричната разновидност на прическата наподобява по-закачлива и смела. Дължината на нишките на лицето в този случай е друга. Слоестата разновидност на фасул дава опция да се добави размер даже и на най-тънките влакна. Ако не желаете да се разделите с дължината, започнете с продължен фасул.

1.1

1.2

1.3

2 Квадрат

Друга известна и постоянно настояща прическа, която има доста модерни превъплъщения. В класическата версия това е равномерна, ясна граница, към която малко хора отиват в зрелост. По-добре е да предпочетете квадрат, той ще даде лукс и лекост. Вариантът като квадрат на крайник също е доста известен, той отваря врата.

2.1

2.2

2.3

 2.4

3 Пикси

Кратко подкастряне пикси може да бъде идеалният избор за зряла жена. Основното нещо е да не изберете най-кратката алтернатива. По-добре е да опитате модел с удължени влакна в лицето и на короната, с дълъг бретон.

4 Каскада

Многослойните каскадни модели са чудесни за вълнообразна и права коса за основаване на образен размер. Дължината може да варира по избор, също се избират бретони.

Всички тези прически, с високо качество, на практика и не изискват стилизиране.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР