Подстригах я, защото ми изневери Така е озаглавена историята, която Тити

...
Подстригах я, защото ми изневери
Така е озаглавена историята, която Тити
Коментари Харесай

Остра обществена реакция срещу Тити Папазов

" Подстригах я, тъй като ми изневери "

Така е озаглавена историята, която Тити Папазов споделя в YouTube подкаста на Тото преди 4 месеца – 26 март 2023 година

Видеото провокира остра социална реакция против Тити Папазов и Тото.

В него Тити Папазов споделя по какъв начин преди време е санкционирал някогашна своя другарка (може би към 16-годишна), тъй като 3 дни откакто се разделили тя имала връзки с някого.

На въпрос на NOVA по какъв начин му е хрумнало да обръсне главата на момичето, той отговори: „ Ние имахме спогодба, само че е несериозно да ви изяснявам. Имахме спогодба, че в случай че тя ми изневери, аз ще ѝ обръсна косата, а тя щяла да ми счупи фаровете на колата. Това не трансформира случилото се ”.

В обществените мрежи певицата Йоана Захариева дефинира Папазов като умопобъркан и описа, че обръснатото момиче е било в нейния клас. Не е съумяло да превъзмогне случая и в никакъв случай повече не се е върнало в учебно заведение. Малко по-късно разбрали, че тя е емигрирала. „ Това изрично не отговоря на истината ”, твърди Папазов.

Видеото по-късно е прикрито от канала на Йонислав Йотов - Тото, както ще разберем по-късно от самия него, в изказване в Ю туб той се извини.

" Относно това, желая да го заявя ясно – не поддържам такива дейности, няма по какъв начин да ги поддържа – в противен случай, дори ги съдя доста по-тежки, в сравнение с правосъдната ни система би го осъдила. Но това, което мога да кажа, по отношение на тематиката с подкаста с Тити Папазов, е че обстановката е нелепа, напълно наедно с тази, която се е случила. Не по-малко съм обиден от обстановката с Тити, че той е наранил това момиче и считам, че такова нещо не би трябвало да се дава гласност. Затова клиповете в моя канал не са изтрити от отчети, те са скрити от мен.

„ Извинявам се, че не съм го решил вярно в точния момент, когато се е случило. Аз не знаех каква история ще опише той. Моят смях е още по-обиден, предвид на обстановката към днешна дата. Извинявам се! ”, прецизира Йотов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР