Подстрекателят към войната Инвазията на Владимир Путин в Украйна беше

...
Подстрекателят към войната Инвазията на Владимир Путин в Украйна беше
Коментари Харесай

Кошмарът на Путин 10 дни, докато Украйна сваля бойни самолети на стойност 800 милиона паунда, включително летяща крепост

Подстрекателят към войната Инвазията на Владимир Путин в Украйна беше наранена от призрачен сън 10 дни, когато Украйна смъкна няколко военни самолета на стойност близо 800 милиона паунда.

Десет от изтребителите на Кремъл и шпионски аероплан за £250 милиона бяха свалени през последните дни, защото цената на войната в долари продължава да пораства. Сред изгубените бяха Су-34 и два Су-35, като последният можеше да развива свръхзвукова скорост от 2400 км/ч.

По-рано третата годишнина от бруталната инвазия беше маркирана със загубата на още един от намаляващия флот на Путин от £260 милиона шпионски самолети A-50U, когато беше свален от Украйна с актуализирана противовъздушна отбранителна ракета С-200 от руската ера. Дясното крило е било отнесено от разследващия аероплан от офанзивата, се оповестява.

Съобщава се, че десетима членове на екипажа са открити мъртви на мястото на злополуката в региона на Краснодар, където се намира формалната черноморска резиденция на диктато...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР