Подслушването е незаконно. Трябва да има решение на съда, за

...
Подслушването е незаконно. Трябва да има решение на съда, за
Коментари Харесай

Плевнелиев към служебния кабинет за подслушването: Цялата информация е ваша. Извадете фактите

Подслушването е нелегално. Трябва да има решение на съда, с цел да се стартира процедура за СРС. Това съобщи пред Нова телевизия президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев.

"Цялата власт и информация е ваша. Извадете обстоятелствата ", обърна се Плевнелиев към служебния кабинет във връзка абсурда с подслушването на политици.

"Скандал след скандал - дано да покажем обстоятелствата и истината ", добави някогашният държавен глава.

"Ген. Атанас Атанасов постоянно е работил по един и същи метод през десетилетията. Когато се каже А, би трябвало да се каже и Б. Наслушал съм се на истории за ген. Атанасов. Тези хора диктуват дневния ред на обществото и то без доказателства ", сподели Плевнелиев.

Бившият президент показа, че е работил за единството на патриотичните и европейските сили, които да ни отведат към Еврозоната.

"Цялата власт на страната е в ръцете на президента Радев - русофил и ляв човек. "Демократична България " способстваха извънредно доста за това. Сега си представете да имаме в идващите 4 години още един мандат президент русофил и едно популистко държавно управление ", сподели още той.

"Службите се "обезглавиха " за нула време от държавно управление, което не би трябвало да има такива дейности ", разяснява някогашният общественик удара на служебния кабинет.

"Главният секретар беше уволнен нелегално, той ще си завоюва делото и ще се върне на поста си ", разяснява Росен Плевнелиев.

Кой ръководи партията на Слави Трифонов?, попита президента в интервала 2012-2017.

"Точно те били подслушвани, без доказателства, само че с цел да вземат властта ", счита Плевнелиев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР