Подслушван е целият ми офис. За това се оплака лидерът

...
Подслушван е целият ми офис. За това се оплака лидерът
Коментари Харесай

Манолова се оплака, че Изправи се. БГ“ били подслушвани

" Подслушван е целият ми офис ". За това се оплака водачът на обединението " Изправи се! Мутри вън " Мая Манолова пред публицисти на брифинг пред Бюрото на Специалните разследващи средства.

Защо офисът на " Изправи се. БГ " е бил подслушван, недоумява Манолова, съгласно която със същия триумф можели да я обвинят и в убийството на Джон Кенеди . Тя увери, че екипът на " Изправи се " не готви протест, прелом или въоръжено въстание за да срути държавната власт. Това не са терористи и лица, превратаджий, които желаят да бутнат страната. Това продължава от 17 август предходната година, ядоса се тя.

Използването по противозаконен метод на специфичните разследващи средства е закононарушение и ние ще настояваме да специфичните служби да понесат своето наказване, че са си разрешили да слушат нелегално мирни и елементарни жители, съперници на Бойко Борисов, акцентира Манолова.

" Подслушват протестиращи поради държавен прелом, а единственият инструмент в него е " водна пръскачка " , безапелационна бе Мая Манолова.

Тя упорства да бъде осъществена инспекция от бюрото за специфични разследващи средства . В идващия парламент една от първите комисии ще бъде основана е Комисия за подслушванията. Манолова ще отида при служебния вътрешен министър Бойко Рашков, с цел да му показа документите. Не можем да изкараме още една акция, в която сме следени, подслушвани и разработвани от службите и от слугинажа на Бойко Борисов, които той трансформира в бухалка, безапелационна бе тя.

По думите й всяко искане на оставката на Борисов явно е държавен прелом.
 Хаджигенов и Бабикян дават лист с претенции за СРС-та на Рашков
Хаджигенов и Бабикян дават лист с претенции за СРС-та на Рашков

Хаджигенов е получил документите от " висок, наедрял човек с каскет "

Припомняме, следващият скандал с изказвания за подслушване на политици потегли от съпредседателя на " Демократична България " Атанас Атанасов. Не за първи път Атанасов прави такива изказвания, само че до този миг няма изнесени обществени доказателства.

Думите на Атанасов обаче единствено няколко дни след встъпването си в служба от служебния министър Бойко Рашков.

Предишните ръководещи от да е имало такова нещо.

В края на предишния месец в дирекция " Вътрешна сигурност " - Министерство на вътрешните работи, ГДБОП и ДАНС, с цел да се разбере дали в действителност е имало подслушвани на политици.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР