Подсказка: не е на LG или Samsung Емил Василев преди

...
Подсказка: не е на LG или Samsung Емил Василев преди
Коментари Харесай

Новият „крал на 4K телевизорите“ току-що беше коронясан – и това е този OLED телевизор

Подсказка: не е на LG или Samsung

Емил Василев преди 1 минута 1 Сподели

Най-четени

ТелефониСветослав Димитров - 16:14 | 11.10.2023

Ето от кои Android-смартфони притежателите са най-доволни през 2023 г

IT НовиниДаниел Десподов - 11:00 | 10.10.2023

Ето каква е командата за инсталирането на Windows 11 на несъвместими с тази Оценка за съвместимост устройства

АвтомобилиДаниел Маринов - 21:20 | 08.10.2023

5 неща, които би трябвало да спрете да вършиме, в случай че карате кола с ръчна скоростна кутия

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Има едно доста забавно годишно съпоставяне на тв приемници, за което би трябвало да знаете. През уикенда Value Electronics организира 19-тото си годишно събитие TV Shootout, в което взе 6 от най-хубавите тв приемници от всички съществени производители като Samsung, LG, Sony, Sharp и Hisense и ги изправи един против различен.

Шестте най-хубави тв приемника, определени да вземат участие в тазгодишното съревнование, включват Hisense U8K, LG G3 OLED, Samsung QN95C QLED, Samsung S95C OLED, Sharp 4TC65FV1U MiniLED TV и Sony A95L OLED. За страдание, нито TCL QM8, нито Hisense UX бяха включени в надпреварата за тв приемници, което е тъпо, като се има поради какъв брой добра е тяхната HDR продуктивност.

Съдиите оценяваха тв приемниците по 20 разнообразни индикатора, вариращи от сива канара и отмереност до елементи на HDR. Накрая оценките бяха осреднени и тв приемниците получиха последна оценка от 5 точки.

И спечелилият е…

Според оценките, предоставени от съдиите, Sony A95L OLED е победител в надпреварата с последна оценка 4,5 от 5, като изпреварва всички останали модели.

На второ и трето място се класираха надлежно LG G3 OLED и Samsung S95C OLED. И Sony, и Samsung употребяват QD-OLED панели, създадени от Samsung, тъй че е забавно да се види, че в резултатите от тестванията сред тях имаше толкоз огромна разлика. Това не значи, че би трябвало да се хвърлят каквито и да било упреци върху LG G3 OLED, който употребява също толкоз впечатляващите META панели от 3-то потомство на лично произвеждане.

Беше ли изненада, че Sony завоюва успеха тази година? Не изключително. И въпреки всичко впечатляващото в успеха на Sony е, че тя е извоювана в категории, които са сложни за премерване от рецензентите, като обработка на придвижването и скриване на артефакти. Това са значими аспекти на тестванията на тв приемници, които не могат елементарно да бъдат измерени благодарение на съоръжение.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР