Подсигурени са доставките на нефт за България от Русия с

...
Подсигурени са доставките на нефт за България от Русия с
Коментари Харесай

Николай Събев: Доставките на нефт от Русия за България са подсигурени

Подсигурени са доставките на петрол за България от Русия с нужните кораби. България се употребява с изключение във връзка с енергийните доставки на енергоресурси от Руската федерация, които включват петрол и други първични материали.

Това съобщи пред Българска национална телевизия министърът на превоза Николай Събев.

По думите му за България е значимо да не бъдат спирани доставките на отработеното нуклеарно гориво.

" Не ни е боязън от предварителни избори. Нови избори могат да се случат след 4,3,2 години - няма значение, значимото е да си изпълняваме обещанията. Българите за първи път имат пред себе си една същинска коалиция - всяка една от партиите има лично лице, ясна стратегия и правила. Коалиционното съглашение не е по този начин детайлно, както в Германия, много от нещата не са вписани, а някои от нещата, които са написани, имат потребност да бъдат преразгледани от съдружните сътрудници ", добави Николай Събев.

Според него " Продължаваме промяната " е същинска партия, като задачата е подреждането на страната. Николай Събев добави, че няма упоритости да ръководи партията и да застава на управителни позиции.

Той разяснява митинга на пътните строители по този начин: " Към договорите са сключвани спомагателни съглашения, които надвишават по 3 цената, която е контрактувана като възнаграждение ".

Транспортният министър акцентира, че по отношение на интервенцията " Царевна " непрестанно поддържа връзка с капитан Даниел Стефанов.

" Ситуацията е изключително сложна, не можем да приказваме обществено за това, което е било планувано, даже и аз не знаех много от детайлите, в случай че има военна интервенция, би трябвало да се резервира военната загадка. Искам да потвърдя, че от страна на премиера са осъществени предварителни дейности да бъдат изведени моряците, за съответния ден нямам информация. Относно кораба " Рожен " обстановката е спокойна, самодейност на премиера е да бъдат върнати моряците ", сподели още Николай Събев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР