Подсъдимият за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков, Кристиан

...
Подсъдимият за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков, Кристиан
Коментари Харесай

Обвиняемият за смъртта на Милен Цветков: Светът ми свърши, когато разбрах, че е починал |

Подсъдимият за злополуката, при която почина журналистът Милен Цветков, Кристиан Николов изясни пред Софийския градски съд, че вечерта преди случая в дома му имало посетители - чествали рождения ден на приятелката му. Изпил две дребни водки и по-къско, когато разчиствал след купона, ги " полял " с шот. Питието му се сторило необичайно на усет, устата му изтръпнала и решил да си направи чай с медицински коноп за утешение.

На другия ден - 19 април 2020 година, Великден, се качил в автомобила, чувствал някакъв дискомфорт, само че не му се сторило да не е в положение да кара. Но малко преди съдбовния конфликт с колата на Милен Цветков му причерняло и се чувствал като в дрямка. 

Последвал мощен удар, за който по-късно схванал, че е от злополука. След като се убедил, че спътниците му са добре, слязъл от автомобила и отишъл да види какво се случва в блъснатата кола. Не подозирал, че в колата е известна персона.

" Питах го (Милен Цветков - бел. ред.) по какъв начин си, имаш ли потребност от нещо, добре ли си. Той изглеждаше без външни пострадвания. Беше в потрес и не можеше да си събере мислите ", изясни Николов.

Според обвинения по-късно положението на потърпевшия внезапно се влошило , а самият той му е оказал първа помощ. Дошла кола за спешна помощ, която откарала журналиста, а Кристиан съдействал на служителите на реда, дал кръвна проба за опиати, а по-късно бил отведен в районно ръководство.

" На сутринта един служител на реда ми заяви, че името на потърпевшия е Милен Цветков и че индивидът е умрял. В този момент в действителност се почувствах извънредно, почувствах, че светът ми свърши. Разплаках се. До последно имах вяра, че индивидът е оживял ", сподели още обвиненият.

За съществуването на опиати в кръвта му Кристиан изясни, че някой ги е поставил в питието , което изпил в нощта преди злополуката.

От малкия екран научил, че е мамино синче, отпадък и наркоман и това повлияло на душeвността му зле. Изпаднал в меланхолия и по през целия ден стоял под одеалото.  

Преди да стартира с обясненията Кристиан Николов още един път изрече съболезнования и се извини на околните на Милен Цветков.

Предстои съдът ще реши дали да даде ход на финалните пледоарии преди да произнесе присъдата си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР