Подсъдимият Цветан Василев вече не се издирва от Интерпол, съобщава

...
Подсъдимият Цветан Василев вече не се издирва от Интерпол, съобщава
Коментари Харесай

Интерпол спря издирването на Цветан Василев

Подсъдимият Цветан Василев към този момент не се търси от Интерпол, оповестява Българска телеграфна агенция, като се базира на юристът му - Константин Симеонов. Международната организация на престъпната полиция е взела решение да изтрие всички данни в системата ѝ, свързани с Василев, защото казусът към този момент не дава отговор на условията на Интерпол. Считано от 5 август Цветан Василев към този момент не се търси с алена бюлетина. Решението е взето, откакто Василев е изискал организацията да преразгледа случая му.

Справка в уеб страницата на Интерпол демонстрира, че фотографията на Цветан Василев от листата с търсените лица е свалена.

Преди към две години издирването на брачната половинка и дъщерята на Василев също беше спряно. „ Интерпол одобри, че закононарушението, за което ги упрекват, не е закононарушение по критериите на организацията, такава е формулировката и в този момент при Цветан Василев. Това е пестник за прокуратурата “, сподели Симеонов.

Той добави, че делата на Антоанета и Радосвета Василеви към момента са в прокуратурата на равнище досъдебно произвеждане и „ никой няма желание да ги завършва “. Според него делата против тях могат да стоят на то
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР